У п’ятницю та суботу битва лідерів в Новояворівську

Битва лідерів

Вже неодноразово писав на цьому блозі, дуже шкода що хокейний клуб «Галицькі Леви» не беру участі в цьогорічному чемпіонаті серед дорослих команд. Було завжди цікаво поїхати у сусідній Новояворівськ та подивитися на гру справжніх чоловіків.

Там навіть була вже своя компанія, яка вболівала за місцеву команду. Сподіваємося, що наступного року ситуація кардинально зміниться.

Поки що ж вболіваємо за юнаків (2000-2003 років народження), які беруть участь у чемпіонаті ЮХЛ. До речі, у ньому окрім «левів» ще виступають: «СДЮСШОР Харків», «Крижинка», «Білий Барс», «Динамо» та «Дніпро».

Саме з останніми львівській команді треба буде зіграти найближчої п’ятниці та суботи на своєму майданчику в Новояворівську й ці матчі стануть центральними, адже як «леви», так і хокеїсти з Херсону мають у своєму активі максимальну кількість очок.

На даний момент команди зіграли по шість матчів. На першому місці з 100 відсотковим результатом перебуває наша команда. Завдяки кращій різниці забитих та пропущених шайб (33-7) ми випереджаємо нашого майбутнього суперника (54-14).

Також читайте:   Хокей. "Галицькі Леви" з боями програють харківському "Динамо"

Як бачимо, херсонські хокеїсти багато закидають, але й багато пропускають.

Минулого туру «Галицькі Леви» на виїзді двічі розгромили «СДЮСШОР», а херсонці теж на виїзді були сильнішими за «Динамо».

У «Дніпра» після цих поєдинків тепер найрезультативніша атака в ЮХЛ. Підопічні Михайла Філіппова мають в активі 54 закинуті шайби після 6-ти проведених матчів, що складає в середньому 9-ть шайб за поєдинок. З іншої сторони у «хижаків» найкраща оборона на чолі з нашими голкіперами Красносельським та Швецем. У підопічних Михайла Чіканцева – лише 7 пропущених шайб.

Двобої між цими команди завжди вирізняються принциповістю, тому матчі 4-го туру ЮХЛ між лідерами обіцяють стати центральними поєдинками всього регулярного чемпіонату ЮХЛ.

Запрошуємо вболівальників прийти на Льодову арену щоб підтримати команду у матчах з принциповим суперником. У п’ятницю матч розпочнеться о 18:00, а у суботу – о 10:00. Вхід на матчі – вільний!

Якщо все буде добре, то обов’язково відвідаю принаймні один із цих поєдинків.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*