Воробус відвідав Свято Шоколаду - Блог про Львів

Воробус відвідав Свято Шоколаду

Шоколадна карта

Вчора, 13 жовтня, ваш автор вирішив бути «культурним» й відвідав Свято Шоколаду, яке з 12 по 15 жовтня триває у Палаці Потоцьких (вул. Коперника, 15).

Якщо чесно, то на подібному культурному дійстві не бував ще жодного разу. Тому, було вдвічі цікавіше сходити посмакувати різними шоколадними смаколиками.

Як не дивно, Свято Шоколаду викликало фурор серед людей й це при тому, що вхідний квиток сюди вартував 50-ть гривень. Склалося таке враження, що багатьом відвідувачам ставало скучно й вони просто гуляли по території палацу щоб «відбити» ці гроші.

Моя точка зору, що організатори заходу могли б у якості подарунка видавати на вході хоча б одну плитку шоколаду. Далі ви зрозумієте чому.

Куди у першу чергу пішов ваш автор, так це до шоколадної карти України. На ній був і Донбас, і Крим й до всіх пунктів призначення їздив потяг. Захоплює.

Далі вирішив поласувати смаколиками, ціни на які не з дешевих. Так, шоколадні приколи є різні: боксерські рукавички, долар, клавіатура, молоток, гвинти тощо. Таке задоволення вартувало від 50 гривень і вище за одну штуку.

Цукерні вироби дешевші. На одній з яток можна було придбати їх від 14-ти гривень за штуку. Проте, мені здалося, що якраз цих яток було дуже мало. За такий вхідний квиток мало би бути більше пропозиції для відвідувачів.

Також читайте:   Молитва до митрополита. Сліпий. Спадкоємець

Йду далі – «Дитяча шоколадна країна».

Де, а там набагато цікавіше чим у дорослому секторі. Заходиш й на мить потрапляєш у дитинство. Наші молодші брати й сестри беруть участь у майстер-класах, ласують шоколад, співають пісні. Вашому автору на деякий час навіть теж захотілося відправитися у дитинство.

Йду далі, виходжу з дитячої країни й потрапляю на величезні вазони. Їх їсти не можна, але зробити фото – це залюбки.

Поруч розваги для дітей. Не знаю як там хто, а ваш автор довго не міг зрозуміти як користуватися тією чи іншою забавкою. Мабуть вже серйозно подорослішав.

За шоколад потрохи забули. Реально, його на святі Шоколаду малувато. Можливо просто потрапив не у такий день як треба?

До речі, порадував на території Палацу Потоцьких ще один персонаж – дядько у червоних калісонах, який зважував людей. То ще той кадр.

Більше фото з Свята Шоколаду можна переглянути тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*