Як зробити грамоту за 10-ть хвилин - Блог про Львів

Як зробити грамоту за 10-ть хвилин

Грамота вручну

Прийшов Воробус додому й спробує поділитися з нашими читачами новими враженнями у вигляді постів. Пора ж людей повертати в Інтернет.

Про що будемо говорити сьогодні?

Отже, в цей вечір вівторка розповім як довелося робити грамоту. Ви запитаєте для чого її взагалі робити? Все просто, до Воробуса звернулася подруга з проханням допомогти зробити грамоту.

Само собою, що її треба було видрукувати на кольоровому принтері, гарно оформити, надрукувати текст і так далі. Завдання для мене було новим, то ж взявся його вирішувати.

Що зробив у першу чергу, так це почав ритися в Інтернеті в пошуках шаблону. З ним і легше текст додати й згодом вивести на друк.

Шукав, шукав й безкоштовного не знайшов. На інтернет-сайтах шаблони є, але за гроші. Ціни не високі – від трьох до семи гривень. Але, то треба все замовляти, не знати куди той шаблон прийде й згодом це все друкувати на кольоровому принтері.

Також читайте:   Блог Воробуса перемагає у конкурсі "Найпопулярніший український сайт"

Я зробив по-іншому. Пішов у найближчі канцтовари і запитав чи нема в них часом таких вже готових бланків. Не здивувався, коли продавщиця відповіла ствердно й один такий бланк вартує близько чотирьох гривень.

На всяк випадок я взяв 3, адже може бути всіляке й треба мати під рукою кілька копій.

Що далі?

А далі увімкнув комп’ютер, відкрив програму WORD й почав друкувати власний текст. Скажу вам чесно, друкувати найкраще все великими літерами. Тоді й згодом виглядати буде все набагато краще.

Коли наберете текст, видрукуйте його на звичайному аркуші А4 й прикладіть до зразка грамоти чи подяки. Саме таким чином будете бачити над чим вам прийдеться ще допрацювати.

Наприклад мені вдалося зробити грамоту з третього разу. Готові шаблони купуйте не сильно тверді, щоб їх можна було пропустити через принтер. Ось і вся робота.

Ніколи б не міг собі подумати що з часом прийдеться займатися і таким.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*