Якими будуть ціни на катання в Буковелі?

Буковель

Сьогодні, 23 жовтня, в порівнянні з минулим днем істотно похолодало. Щось мені так здається бабине літо вже позаду й пора готуватися до зими. Хоча, вже в наступному пості спробую поспілкуватися з синоптиками й про це дізнатися.

Поки що ж будемо говорити про лижі, адже вже незабаром новий лижний сезон. Звісно, що ваш автор планує і в цьому році багато кататися. Спробую нарешті з’їздити в Славське, буду на Буковелі й, можливо, завітаю на один із курортів закордоном.

Це буде потім, зараз же про Буковель. Цікаво ж буде нашим читачам дізнатися, а якими будуть ціни на катання у новому сезоні?

Отже, хто їздить на Буковель кожної зими, ті люди знають, що є так званий низький та високий сезон. Перший починається десь на початку грудня й триває до 2 січня. Згодом вже настає високий сезон.

Якими будуть ціни у сезоні 2018/2019 років під час низького сезону?

Денний абонемент на катання вартуватиме 1120 гривень. Не варто забувати за ранкову акцію. Згідно неї, якщо ви придбаєте абонемент до 8 години 30 хвилин, то отримаєте суттєву знижку.

Також читайте:   Гірськолижний комплекс "Казкова поляна"

Ціна денного тоді становитиме 785 гривень. Щоправда, акція діє лише з понеділка й до четверга. У п’ятницю та вихідні скористатися нею ви не зможете.

Вечірнє катання вартує 270 гривень, половина дня – 770 гривень.

Акція «Ранкова» також розповсюджується на прокат лиж та іншого спорядження. Найголовніше встигнути до 8 години 30 хвилин.

Що стосується високого сезону, то тут ціни ще вищі. Для прикладу, денний абонемент тут вартує 1455 гривень. Погодьтеся, це не так мало як здається.

Проте, відкрию маленький секрет. Вже зараз Буковель продає акційні абонементи. Як приклад, ви можете купити абонемент на три дні під час низького сезону за ціною 1700 гривень.

Якщо зробити коротенькі математичні розрахунки, то побачимо, що денне катання вам винесе лише 566 гривень.

Є й дорожчі абонементи. 10-ти денний скіпас вартує 4773 гривні. Не важко порахувати, що тоді ціна становитиме 473 гривні в день катання.

Можна також і придбати прокат спорядження. Воробус постійно їздить на лижах категорії «С». Так ось, у сезон вони вартуватимуть 170 гривень, а зараз можна купити за ціною у 119 гривень.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*