Чи варто довіряти людям?

Люди

У наступній публікації будемо говорити на досить цікаву тему, яка є актуальною завжди: у будь-яку пору року, день це чи ніч, 1952 чи 2025 рік.

Нещодавно у рубрику «Запитай у Воробуса» прийшов лист від нашої читачки, яка назвала себе Світланою. Дівчина запитала наступне, цитую: «Напиши пост чи варто довіряти людям, бо я останнім часом щось у цьому сумніваюся».

Тема не з легких, але все ж висловлю свою точку зору по цьому питанню.

Довіряти чи не довіряти людям особиста справа кожного. Особисто я стараюся довіряти їм. Єдине, що деколи я можу їх перевірити. Яким саме чином?

У першу чергу не люблю коли мені брешуть. Якщо я один раз на цьому зловлю, то ще можу десь зрозуміти цю людину. Якщо ж ще раз, то можу попрощатися. Та, навіть незважаючи на те, скажу, що довіряти таки треба.

Для прикладу, візьмемо сімейну тематику. Часто чоловік або ж жінка можуть ревнувати свого партнера. Скажіть мені, а як ви перевірите чи вони вам не зраджують? Впевнений, якщо б це хотіли зробити, то давно би переспали з кимось й вже забулися.

Також читайте:   Коли підуть дощі?

Світлано, цікаво було би почути від вас ваші домисли чому не можна довіряти людям. Можливо в комусь сумніваєтеся?

Також не знаю скільки вам років.

Досвід спілкування з людьми приходить з роками. Безперечно, на життєвому шляху трапляються негідники, які можуть використати у власних цілях, але це вже від цього нікуди не втечеш.

Спілкуватися з людьми потрібно, але поступово приглядатися до них. Інколи здається що особа нормальна, а приходиться до діла й розумієш, що це не так. Таємниці можуть бути різні.

Часто буває, що людина з вами поспілкується й згодом тупо кидає. Ви стаєте їй не цікавими.

Висновок публікації – довіряти людям потрібно, але й тримати їх на дистанції також не завадить.

До речі, якщо Вас, читачі блогу, цікавить відповідь на те чи інше запитання в рубриці «Запитай у Воробуса», можете без проблем мені писати і я постараюся задовольнити ваші потреби.

Звісно, якщо знатиму відповідь на запитання.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Lanagur 11.11.2018 пише:

    “я постараюся задовольнити ваші потреби”- Воробус, а якщо не задовільниш? Вийде, що довіряти тобі не можна?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*