«Галицька здоба» мінімально перемогла «Максимус» (відео) - Блог про Львів

«Галицька здоба» мінімально перемогла «Максимус» (відео)

Олег Панасюк

Вчора, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) продовжилися змагання Гранд Ліги Львова з футзалу.

Після прикрої нічиєї у минулому турі з «Фуджікурою», на цей раз на «Галицьку здобу» очікував не простий поєдинок проти «Максимуса», з яким ще влітку наша команда вела відчайдушну боротьбу за чемпіонство.

Забігаючи наперед, зазначимо, що звітний матч видався дуже й дуже не простим для обидвох команд. Напруга в поєдинку трималася до останніх секунд.

Розпочали центральний матч туру «пекарі» спокійно. Хороші моменти відзначитися у складі нашої команди мали Олександр Хлюбко та Сергій Тригубець. Проте, кіпер номінальних гостей Микита Татарченко був на висоті. В «максималістів» міг відзначитися Віталій Патуляк, але новоспечений капітан «червоно-жовтих» Ярослав Шуптар не підвів.

Гаряче для «пекарів» стало після того, як Остап Загоруйко на рівному місці втратив м’яч, його перехопив суперник, який виходив сам-на-сам. Сергію Шафранському нічого іншого не залишалося як сфолити. Червона картка й дві хвилини наша команда грала в меншості.

Нагодою повести у рахунку «Максимус» скористався сповна. На 7-й хвилині після удару Олега Галамаги Олександр Хлюбко зрізав «шкіряного» у власні ворота.

Після голу ситуація на майданчику не змінилася. Команди як і до цього діяли обережно й лише зрідка створювали моменти.

Набагато цікавіше стало після перерви.

Також читайте:   Раз у рік і "Карпати" перемагають (відео)

Вже у дебюті другої 15-ти хвилинки «пекарі» відігралися. Автором влучного удару став Олег Панасюк, який, обігравшись з Сергієм Тригубцем, влучно пробив у незахищений кут.

Не встиг суперник зрозуміти що сталося, як «Галицька здоба» вийшла вперед. Олександр Хлюбко перехопив м’яч на своїй частині майданчику, пройшов з ним й невідпорно пробив. Зреагувати на цей удар воротар команди-суперника не зміг.

Звісно, що гравці «Максимусу» не хотіли програвати й всією командою побігли вперед. «Галицька здоба» ж діяла на контратаках.

«Максималісти» Ярослав Михалюньо та Олег Домальчук пробивають, на місці Ярослав Шуптар. «Пекарі» відповідають моментами від Сергія Тригубця та Миколи Лещишина. Вже на місці воротар суперника Микита Татарченко.

Апогеєм зустрічі став вихід п’ятого польового у «Максимуса». Проте, й з цією тактикою супернику не вдалося зрівняти рахунок. Навпаки, «пекарі» Олександр Хлюбко та Олег Панасюк могли збільшити рахунок у зустрічі.

Підсумок цього двобою – 2:1 на користь «пекарів». Завдяки цій звитязі «Галицька здоба» зуміла наздогнати лідера чемпіонату «Бастіон», в активі якого теж сім залікових балів.

Наступний, 4-й тур чемпіонату відбудеться найближчої п’ятниці. В останній день місяця підопічні Сергія Тригубця поміряються силами з «Старявою».

Склад нашої команди у грі проти «Максимуса»:

Шуптар, Жук, Лещишин, Шафранський, Панасюк, Партика, Хлюбко, Тригубець, Богданов, Загоруйко

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*