«Галицька здоба» взяла реванш у «Здвигу» - Блог про Львів

«Галицька здоба» взяла реванш у «Здвигу»

Галицька здоба

Вчора, 12 листопада, у палаці спорту «Галичина» стартував новий футзальний сезон у найсильнішому дивізіоні міста Львова.
У першому турі на «Галицьку здобу» очікував поєдинок зі «Здвигом». Нагадаємо, не так давно, ці суперники вже зустрічалися у рамках «Відкритого Кубку Львівщини-2018». Тоді, перемогу святкували «салатові» – 2:1.

На цей раз «пекарям» вдалося взяти реванш.

З перших хвилин гри наша команда взялася за штурм воріт суперника. Чудові нагоди забити змарнували Валерій Легчанов та Сергій Тригубець. У першому епізоді за «Здвиг» вдало зіграв воротар, у другому ж на допомогу команді Богдана Мельника прийшла поперечина.

Проте, на 5-й хвилині вже нічого не допомогло «салатовим». Микола Лещищин до кінця поборовся за м’яч, відпасував його на Сергія Шафранського, той обігрався ще з одним Сергієм Тригубцем і відкрив рахунок у грі.

Не встигли номінальні гості розіграти «шкіряного», як рахунок став – 2:0 на користь «пекарів». Це Богдан Стефанків розрядив свою «гармату» після передачі Валерія Легчанова.

Довершив же розгром суперника у першій 15-ти хвилинці граючий тренер «Галицької здоби» Сергій Тригубець, який вдало замкнув передачу невтомного Валерія Легчанова.

Також читайте:   Футзал. Товариський матч. Бразилія 7:2 Україна (відео)

Другий тайм краще розпочали гравці «Здвигу», які з його дебютом один гол відквитали. Таким собі злим генієм для «пекарів» став Олесь Великий. Цей гравець нещодавно забив двічі у Кубку, відзначився він і вчора після індивідуальних дій.

Далі ж розпочалася боротьба тактик. Команди по черзі випускали п’ятого польового гравця. «Здвиг» діяв більше на атаку, намагаючись будь-що відігратися. Наша ж команда ж просто контролювала м’яч.

Досить спірний епізод відбувся всередині другої 15-ти хвилинки. В одному з епізодів Сергій Шафранський виходив один на один із воротарем «Здвигу», його збили, але суддя червоної картки за фол останньої надії так і не дав.

«Жирну» ж крапку в цій грі за «червоно-жовтих» поставив Сергій Тригубець. Ярослав Шуптар вдало ввів м’яч, знайшов граючого тренера нашої команди, а той чудовим ударом злету встановив остаточний рахунок в грі.

4:1 – є перша перемога «Галицької здоби» у чемпіонаті.

Склад нашої команди в цій грі:
Шуптар – Тригубець, Легчанов, Партика, Сивак, Шафранський, Лещишин, Стефанків.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*