Ніколи не кажи ніколи

Ніколи не кажи ніколи

Так Воробуса «пробило» останнім часом на філософію, що аж мої друзі та колеги по роботі це зауважили. Питаються чи бува зі мною щось не трапилося.

Можу запевнити ніби все нормально, а як буде далі невідомо.

Сьогодні теми філософії продовжимо. На цей раз поміркую над тезою «ніколи не кажи ніколи». Зауважую за людьми, що вони часто полюбляють розкидатися словами. Хоча, я б цього не радив робити.

Хочете приклади? Будь-ласка, отримуйте. Імен та прізвищ називати не буду. Відмовився від цієї практики.

Маю знайому, яка мені десь пів року говорила що ніколи (!) в житті не буде сидіти у соціальній мережі фейсбук. Тоді вона часто кидала фрази, що це дурного робота, там нема що робити й так далі.

Що ви думаєте? Купили їй планшет і тепер вона не те що сидить у фейсбуці, а й переписується з коліжанками у вайбері. Людина, як кажуть, пропала.

А казала мені що ніколи її там не буде. Думаю що це лише початок.

Йдемо далі. Сенсорні телефони.

Також читайте:   Про останній матч у сезоні, святкування 10-ти років блогу та повалені дерева

Ще мені пів року тому одна людина «парила» мізки, що ніколи (!) в житті не проміняє телефон на кнопки на сенсорний. Уявіть, минуло пів року, купила сенсорний і вже й забула за кнопки. Вчора бачив цю людину, цитую її слова: «Та ти що, які кнопочні телефони».

А хто ж казав, що ніколи?

Десь так само й з друзями. Також є багато випадків, коли люди кажуть що ніколи (!) я не буду дружити чи мати справ з цією людиною. Як же мені смішно на це все дивитися, коли все відбувається так як думав.

Щодо мене, то я теж колись був таким дурненьким і розкидався словами. Один випадок навчив і вже не є таким категоричним. Життя навчило тримати язик за зубами або ж казати що час покаже.

Ніколи не кажи ніколи, адже в один прекрасний момент все у житті може кардинально змінитися й тоді вже будете сміятися не ви, а життя з вас.

На сьогодні по філософії все. Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 13.11.2018 пише:

    100% згодна. Слово “ніколи” небезпечне. Коли його вимовляєш, наче десь там вгорі запускається спеціальний програмний код, основне призначення якого довести тобі хибність твоєї самовпевненості.

  2. Alex_V 16.11.2018 пише:

    Я ніколи не буду казати ніколи! 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*