Підсумки роботи блогу Воробуса у листопаді 2018 року - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у листопаді 2018 року

Воробус готується на лижі

Робочий тиждень триває й сьогодні ваш автор вирішив змінити традиції. Переважно у кінці місяця Воробус робив підсумки або в останній день календарного місяця або ж на початку іншого.

Цього разу все змінилося. Сьогодні надворі, 29 листопада, а вже читайте підсумки місяця що минув.

Безперечно, головними темами листопада є введення воєнного стану в 10-ти областях і протест «євробляхерів». Якщо з останніми ще не так все погано як здається на перший погляд, то можлива війна не радує. Ворог й на далі атакує й не знати що від нього очікувати.

Поки що воєнний стан ввели у 10-ти областях. Хоча, не виключено, що їх кількість значно збільшиться.

Щодо подій на блозі, то виділив би наступне:

1. Повернення вашого автора у великий футзал.

Після річної перерви Воробус знову бере участь у змаганнях, які проходять під егідою Асоціації футзалу Львівщини. Виступаю за команду «Львів Юнайтед» й навіть вже зіграв три поєдинки. Поки що фізична форма бажає бути кращою, але висновки будемо робити пізніше.

2. Відвідини Братислави та Трнави.

Десь у голові була ідея поїхати в Словаччину, але до останнього моменту не знав чи зможу це зробити. Таки з’їздив, познайомився із багатьма новими людьми й, найголовніше, залишився задоволеним від побаченого.

Також читайте:   Як вибрати ідеальний роутер для дому чи офісу

Наступні поїздки схоже що будуть вже у 2019 році. Хоча, все в житті можливо.

3. Горіла обласна лікарня.

Давно не бачив подібного. Ні з того, ні з сього почало горіти судинне відділення львівської обласної лікарні. Видовище не з приємних.

Думав виїхати в зимові гори, але зробити це так і не вдалося. Та й після останніх подій щось не знаю чи поїду тепер взагалі.

Чого слід очікувати на блозі Воробуса у місяці грудні?

Перш за все, планую відкрити новий лижний сезон. Буковель, Тростян, може ще кудись поїдемо.

По-друге, вже цього місяця будемо підводити підсумки року що минає. На наших читачів очікує порція публікацій про те, яким був для України, решти світу та Львова рік що минає. Можливо й згадаю про себе.

Попереду свята, пампухи, кутя й український рамадан.

До речі, відвідуваність блогу Воробуса істотно зросла. На зло критикантам? Мабуть що так. Як же без критики на мою адресу?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*