Про можливий воєнний стан, різке похолодання та невдалу гру

Воробус з шарфом

Черговий робочий тиждень розпочався й розпочався він не з дуже хороших новин. Думаю ні для кого не буде новиною те, що ворог у вигляді сусідньої Росії знову атакує нашу територію. На цей раз морем й вже зараз керівництво держави всерйоз задумалося над тим, щоб ввести надзвичайний стан.

Я, як і всі решта громадян чекаємо 16 години дня. Саме тоді закрите засідання Верховної Ради має вирішити це питання.

За часів незалежності України жодного не разу не вводився подібний стан. Тому, невідомого чого слід очікувати далі. За теорією має бути мобілізація людей, комендантські години, контролювання ЗМІ, перевірка документів й так далі. Як це виглядає на практиці, повторююся, невідомо.

Від цього й настрою як такого у вашого автора теж нема. Сьогодні ми живемо у мирі, а завтра може бути й гірше. Будемо сподіватися що все налагодиться й мир нарешті запанує не лише у нас, а й у цілому світі.

Щодо інших новин, то минулих вихідних ваш автор зіграв черговий матч у складі своєї нової команди «Львів Юнайтед». Вдалося здобути перемогу – 8:5, проте своєю грою я залишився вкрай незадоволеним.

З початку гри мене не випустили, сидів на заміні й опісля вийшов на паркет. Одразу ж пропустив два голи й вкотре зрозумів, що на заміну я не вмію виходити. У футзал граю років сім точно й жодного разу вдало не увійшов в гру з-під заміни. Суботній матч не став винятком.

Також читайте:   ВКонтакті закриють, що далі?

Тому, для себе зрозумів, що краще нехай грає один воротар повний матч чим починається тягання туди й сюди. І ще одне, на зло всім критикам скажу, що перебуваю у прекрасній формі. Жодних проблем зі здоров’ям чи зі спортивною формою у Воробуса нема.

А ще вчора вашому автору подарували шарф хокейного клубу «Галицькі Леви». Шкода, що доросла команда не виступає у найвищому дивізіоні. В іншому ж разі міг би переїхатися у Новояворівськ на один з матчів УХЛ. За те є молодіжна команда й якщо все буде добре, то колись на свято виберуся на один із цих поєдинків.

Ну, і про прогноз погоди. Традиційно на завершення.

Моя вам порада, читачі блогу, у найближчі дні не робіть серйозних вилазок за місто. Синоптики прогнозують серйозне похолодання, сніг, ожеледицю. Якщо хочете бути у теплі й не мати проблем, то краще нікуди не рипатися. Грудень обіцяє бути сніжним та морозяним.

Бережіть себе!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*