Про перший сніг, недосипання та лижний сезон

Ялинка у Братиславі

Черговий день настав і Воробуса знову пробило на філософію. Чому б і ні? Якщо є про що написати, то треба це робити.

Так ось, нарешті наступила зима, яку я так давно чекав. Після веселих теплих днів, на зміну літу прийшла вона: біла, сувора та святкова. Обожнюю цю пору року, коли виходиш на вулицю, а там освіжаюча прохолода.

Попереду мене чекають не так свята, як зимові поїздки в гори, а також на лижі. Вчора дивився веб-камери на відомому курорті Буковель, то там вже інтенсивно падає сніг, а також запустили гармати. Прогноз погоди також показує істотне похолодання.

Тому, чує моє серце вже на початку грудня буде дано початок новому сезону. Мій прогноз десь 6-7 число.

Можливо вдасться поїхати на нові для мене курорти закордон.

Ностальгія після поїздки в Європу.

Як не крути, а там таки краще живуть. Приїхав у ту ж Словаччину, світить сонечко, люди всі привітні, транспорт цивілізований, вже стоїть ялинка, ходять снігуроньки.

Повернувся на Батьківщину й одразу ж на вокзалі до мене причепився бомж. То дай п’ять гривень, то питає чи нема випити. Спілкуюся з людьми, половина з яких у депресії.

Також читайте:   А тепер відлига...

За транспорт і взагалі мовчу. Сядеш у ту маршрутку, таке враження що тебе посадили на якусь каторгу. Одним словом, стараюся абстрагуватися від цього негативу.

Розпочався новий тиждень, який обіцяє подарувати нові пригоди та розваги для вашого покірного. У першу вже на вихідних на команду, за яку зараз виступаю «Львів Юнайтед», очікує матч чемпіонату проти команди «Kormil». Тому, треба постійно тренуватися й набирати форму.

А ще у мене є велике бажання виспатися. Днів чотири недосипаю, тому можливо вже цього тижня вдасться це зробити. Хоча, враховуючи надмірну зайнятість, точно недосипатиму.

І найвайжливіше.

Вчора, 19 листопада, у читача нашого блогу Олега Вертоліта народилася дочка. Вітаємо молоде подружжя з поповненням у сім’ї. Нехай новонароджена росте здоровенькою й згодом читає наш блог.

До речі, вже сьогодні очікуйте на нашому ресурсі першу порцію публікацій про візит вашого автора у Братиславу та Трнаву. Повірте, де, а там було на що глянути.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*