Про поїздку в Братиславу, прем’єрну перемогу “Львів Юнайтед” та безсоння

Братислава

Вихідні тривають, люди відпочивають від важких трудових буднів, а Воробус працює. Вже як у політичній рекламі себе рекламую.

Жарти жартами, але після паузи у декілька днів автор знову повертається на блог і буде трохи філософії. Люблю побавитися у Діогена чи Сократа.

Що у мене зараз на думці? Перш за все, якщо ви слідкуєте за моїм профілем у соціальній мережі фейсбук, то бачили як я їздив знову в Європу. Знову підтримували збірну, на цей раз у Словаччині. Окрім перегляду футбольного поєдинку вдалося відкрити для себе нові міста: Братиславу й Трнаву.

Що можна сказати? Круто там, особливо запам’яталася столиця Словаччини з її річкою, мостом і так далі. Щоб наші читачі знали, у Братиславі вже активно готуються до Різдва, навіть стоїть ялинка.

Сам футбол не сподобався. Досі не можу збагнути чому головний тренер нашої збірної Андрій Шевченко не поставив у ворота Андрія Луніна. При всій повазі до Дениса Бойка, він себе у збірній вичерпав. Так, можливо був не його день, але щось цих помилок аж занадто багато.

Також читайте:   Як вибрати тип корму для собаки?

Йдемо далі. Футбол. Можете мене привітати, адже вдалося здобути прем’єрну перемогу в складі нової команди «Львів Юнайтед». Ми перемогли «Журфак», але зробили це з валідолом. По ходу гри навіть «горіли», але знайшли в собі сили відігратися.

Особисто я своєю грою не задоволений. Нічний переїзд в Україну дався взнаки, я фактично не спав і на гру вийшов дуже втомленим. Тим не менше, добре що так все завершилося.

Попереду новий тиждень під час якого буду готуватися до наступних матчів. Цікаво як боротися з безсонням адже не можу заснути.

Ностальгія після поїздок. У мене часто вона буває. Познайомився з великою кількістю класних людей, з деякими навіть буду підтримувати контакти в майбутньому. Але, якби я цього не хотів, завтра треба повертатися на роботу, поглинати буденність.

До речі, в Буковелі падає сніг й запустили гармати для насипання снігу. Тому, вже незабаром відкриття нового сезону. Звичайно, що Воробус як і кожного року планує досхочу накататися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*