Про повернення у футзал після річної перерви - Блог про Львів

Про повернення у футзал після річної перерви

Повернення

Цих вихідних у Львові стартує черговий футзальний сезон у Гранд, Першій, Другій та Третій лігах. Приємно, в одній із таких ліг гратиме й ваш автор. Якщо бути відвертим, то за великим футзалом скучив.

Востаннє грав під егідою Асоціації футзалу Львівщини ще минулої зими за «Нові імена». Тоді ми програли «Спільноті» й після цього вирішив зробити таку собі творчу паузу. Після цього більше грав в гру «5 на 5» для свого задоволення й на одноденних турнірах. У чемпіонатах участі не брав.

Був заявлений влітку за «Географ-ЛНУ», але відіграти хоча б один матч так і не зумів. Причина? Влітку Воробус переважно подорожує й не має часу грати у футбол.

Літо минуло, розпочався новий чемпіонат й вже зараз мені запропонували виступати за команду «Львів Юнайтед» у Другій лізі футзалу Львова. Звісно, хотілося би спробувати себе десь вище, але на даний момент – це також хороший варіант. Протягом 14 тижнів можна бути завантаженим футзалом.

Окрім нашої команди у турнірі також беруть участь цікаві команди, такі як: «Нові імена», СК «Максимус 2», «Інкогніто». Майже більшість цих людей я знаю, але знову ж таки вийти на паркет залу «СКА» цікаво.

Також читайте:   «Галицька здоба» здобула розгромну перемогу над МФК «Чигирин»

Вчора «Львів Юнайтед» та Воробус, у тому числі, провели перший поєдинок у новому чемпіонаті. Суперником був СК «Максимус 2». Шкода, але результату здобути не вдалося. Перший тайм ми повністю провалили. Напевно після штучних майданчиків переходити у зал поки що ще важкувато.

Щось конструктивне гравці нашої команди створили лише після перерви.

Нічого, це лише початок й будемо через ігри та тренування набирати форму.

Щодо мене, то тренування в останні тижні мені явно пішли на користь. Завдячувати треба в першу чергу команді «GTL», яка погодилася взяти мене до себе на тренування. Саме там набираю фізичну форму. Раніше було важко, зараз набагато легше.

Були побоювання за покриття залу «СКА», але на диво вчора воно було ідеальним. Напевно перед матчами його нормально протерли або ж помили. Єдине щоб ще з освітленням постаралися. Добре що вчора було ясно в залі, а коли буде падати сніг чи дощ, то можуть виникнути проблеми.

До речі, вчора ми з президентом команди обговорили преміювання за «сухі» матчі. Є подвійна мотивація щоб старатися ще більше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*