Турнір «V9KY». «Галицька здоба» втратила перемогу в грі з «Левами» в прем’єрному матчі Суперліги турніру «V9KY». - Блог про Львів

Турнір «V9KY». «Галицька здоба» втратила перемогу в грі з «Левами» в прем’єрному матчі Суперліги турніру «V9KY».

Галицька здоба - Леви

Розпочала звітний поєдинок наша команда спокійно. Вже в дебюті за «пекарів» міг відзначитися Олег Ковалишин, але за «левів» зіграла поперечина. Проте, на 7-й хвилині рахунок у зустрічі таки було відкрито.

Після розіграшу кутового немов з гармати вистрелив Павло Миколюк й «галицька» повела у рахунку.

Попереду «пекарі» були не довго. Вже за 4 хвилини гравець «Левів» Михайло Баличик скористався неузгодженими діями воротаря та захисту нашої команди й відновив паритет на табло.

За такого перебігу подій на майданчику здавалося саме підопічні Сергія Тригубця мали б додати в грі, але цього не було. За винятком небезпечного моменту від Данила Сивака номінальні господарі не створили нічого й логічно, що перша 20-ти хвилинка завершилася нічиєю – 1:1.

Початок другого тайму й взагалі шокував прихильників нашої команди. Вже у її дебюті гравець «Левів» Орест Тягло вивів свою команду вперед. 1:2 – і в повітрі запахло сенсацією.

Навіть більше, на тій же 21-й хвилині «пекарі» могли пропустити третій м’яч у свої ворота, але команду виручив Олег Панчак.

Також читайте:   Офіційна група команди "Група Здоров'я" - ВКонтакті

Треба було щось змінювати в грі й за деякий період часу на майданчику у складі нашої команди почав з’являтися граючий тренер
Сергій Тригубець, який, щоправда, у другому голі нашої команди участі не брав. За нього розібрався Олег Панасюк, який забив красень-гол на 25-й хвилині гри.

Далі ж стало ще цікавіше.

27 хвилина – вбивчий момент втрачає Олег Партика.
31 хвилина – небов’язкове вилучення заробив ще один Олег Ковалишин.

«Галицька здоба» на дві хвилини залишилася у меншості й, увага, змогла забити. Індивідуальними діями відзначився нестаріючий Сергій Тригубець.

Але, вирвати перемогу в грі наша команда так і не зуміла На 35-й хвилині «Леви» знову зловили «пекарів» на контратаці й зрівняли рахунок в грі.

Останні хвилини гри наша команда провела на половині майданчика суперника, але вирвати перемогу так і не зуміла

Підсумок двобою – 3:3.

Склад нашої команди в цій грі:

Панчак – Тригубець, Сивак, Партика, Ковалишин, Каспришин, Миколюк, Панасюк

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*