Як “Барком-Кажани” проти “Лозанни” грали - Блог про Львів

Як “Барком-Кажани” проти “Лозанни” грали

Барком-Кажани

Вчора, 7 листопада, у палаці спорту «Галичина» чемпіон України з волейболу львівський клуб «Барком-Кажани» провів перший поєдинок 1/32 фіналу Кубка ЄКВ.

Суперником нашої команди виступив 9-ти разовий чемпіон Швейцарії – «Лозанна», яку тренує італієць Массімиліано Джаккарді.

Коли йшов на цю гру, то роздумував над результатом цього поєдинку. Схилявся до варіанту, що «Кажани» мають перемогти свого суперника легко. Максимум, ставив на 3-1 в нашу користь.

Спершу все так і було. З початком гри, гнані власною публікою гравці «Баркому», просто таки декласували свого суперника. У швейцарських волейболістів не виходило нічого й цілком логічно, що вони програли дві перші партії – 16:21 та 21:25, відповідно.

Як кажуть, без шансів.

Та й третя партія нічим особливим не відзначалася. Навіть почав спорити з своїм приятелем у скільки очок виграє наша команда.

Але, в один прекрасний момент відбувся збій у грі підопічних Угіса Крастіньша. Львівська команда несподівано програла третю партію – 22:25, а потім ще й посипалася у четвертій – 18:25.

У повітрі палацу спорту «Галичина» запахло смаженим. Невже після такої солідної переваги на початку гри наша команда ще й програє?

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії: «Мовістар Інтер» та «Барселона Ласса» зіграють у «золотій» серії плей-оф

Все до цього йшло. У п’ятій партії «кажани» програвали 5:8, але зуміли неймовірними зусиллями переламати хід поєдинку й, у підсумку, здобути перемогу – 16:14.

Вже 14 листопада суперники зіграють матч-відповідь на майданчику «Лозанни» й в цій грі нам також не треба розслаблятися. Перемога господарів із рахунком – 3:0 або ж – 3:1 виведе цю команду в наступний раунд змагань.

Тепер кілька слів від себе. Якщо чесно, то вчорашня гра львівської команди мене розчарувала. При всій повазі до суперника, такі команди ми маємо проходити на одній нозі.

А то наробили собі проблем на рівному місці. Вчора дивився гру й просто був шокований як «кажани» розтринькали свою перевагу. Так можна й з істотним підсиленням напередодні сезону взагалі не пройти далі.

І ще, не знаю чи це норма матчів єврокубків, але як на мене, то ціна на квитки зависока. 60-ть гривень за квиток – це не дешево.

Проте, це лише моя точка зору з якою багато хто може не погоджуватися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*