Якщо дівчина ігнорує хлопця - Блог про Львів

Якщо дівчина ігнорує хлопця

Ігнор

Вже декілька днів намагаюся дописати пост на тему «Що робити, якщо дівчина тебе ігнорує».

Не те, щоб я не знав що написати, просто руки ніяк до цього не доходили. Зараз нарешті маю час, то ж поїхали…

Отже, чи бувало у вас, читачі блогу (чоловіча частина), щоб дівчина почала спілкуватися з вами не так як це було колись? Думаю, що не один раз.

У чому ж причина таких дій?

1. Ви стали їй не цікаві.

То є життя і в ньому відбуваються інколи дуже цікаві події. Дівчина спілкувалася, все що хотіла про вас дізналася, а потім стало нецікаво й, відповідно, розпочалося ігнорування.


2. Вона знайшла інший об’єкт уваги.

Це може бути не обов’язково хлопець, коханий, а навіть друг. Люди тягнуться до тих, з якими їм комфортно. То ж, цілком реально, що дівчина знайшла інший об’єкт уваги й переключилася на нього. Вас ображати не хоче, тому й акуратно, але ігнорує.

3. Перевіряє ваше ставлення до неї.

Хлопці по житті цікаві, але прекрасна половина людства ще цікавіша. На одному з етапів спілкування дівчина хоче подивитися як до неї відносяться. Ігнорування є одним із методів перевірки.

Ви менше спілкуєтеся, починаєте дівчині писати, телефонувати, запитувати що сталося і так далі. Саме таким чином прекрасна половина людства нам перевіряє. Не виключений флірт з їхнього сторони. Якщо хтось з вами стібається, то це ж не просто так. Зацікавленість людиною є, але наскільки покаже час.

Також читайте:   Освідчення в коханні

Як поводити себе хлопцям у цій ситуації? Все залежить від вас, але дуже сильно нав’язуватися також не треба. Моя точка зору така, що якщо людина хоче з тобою спілкуватися, то вона буде це робити. Не хоче, то й ніхто не заставить її змінити це рішення.

Людей перевіряє час, вчинки, увага. Інколи цього не шанують, а потім кажуть щось пішло не так, депресія і так далі.

До речі, останнім часом полюбляю використовувати при розмові це слово, увагу людям таки треба приділяти. Якщо ти хочеш, щоб до тебе відносилися добре, то й ти відносися до людей так само.

А щодо ігнорування, то найкраще людям говорити так як є: «ти мене дістав, мені з тобою не цікаво, не напрягай, я не хочу з тобою спілкуватися, бо подруги мені так порадили».

З останніми також треба вважати. Інколи вони дівчині можуть такого нарадити, що охохо.

P.S. Можна зіграти в гру – поігнорувати дівчину. Весело ж як буде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*