Україна (U-19) – Італія (U-19). Матч № 1. Анонс - Блог про Львів

Україна (U-19) – Італія (U-19). Матч № 1. Анонс

Молодіжка

Як відомо, вже незабаром прийде той час, коли юніорській збірній України (U-19) доведеться грати відбіркові матчі юніорського чемпіонату Європи, фінальна частина якого відбудеться у вересні у Латвії.

А поки не стартували навіть поєдинки Попереднього раунду, багато хто перевірятиме свої сили у товариських матчах. Не стала винятком і юніорська збірна України, яка зіграє зі своїми італійськими однолітками. І, що приємно, підопічні Віталія Одегова, мабуть, вперше за останній час зіграють міжнародні товариські матчі у рідних стінах. Адже до цього «синьо-жовті» здебільшого якщо і проводили подібні спаринги, то на виїзді.

Тому, тепер у тих любителів футзалу, які 18 та 19 грудня прийдуть на трибуни Броварського Вищого училища фізкультури, буде чудова нагода і по вболівати за найближчий резерв нашої національної збірної, і подивитись, на скільки відсотків наразі наші юніори готові до поєдинків відбору в рамках юніорського Євро (U-19).

Окрім того, і статус суперника теж має зацікавити вболівальників – хоч це і юніорська збірна Італії, але все-таки, це потенційна зміна тому поколінню «Скуадри адзурри», яке грає зараз. Тобто, у перспективі – це ті гравці, які мають найближчим часом замінити тих же самих Маммареллу, Габріеля Ліму, Ерколессі, Фортіно, Мерліма… Звісно, так можна згадати весь склад національної збірної Італії, яка у 2014 році стала чемпіоном Європи. Але ж не про них мова, чи не так? Адже згадані зірки італійського футзалу – це її сьогодення. А ось збірна 19-річних гравців – то її майбутнє. Ось і подивимось, яке воно в італійського футзалу.

Втім, нас все-таки більше цікавить юніорська збірна України. І для підопічних Віталія Одегова поєдинки з італійськими однолітками будуть хорошою можливістю, перш за все, перевірити себе на фоні такого суперника. Погодьтесь, одна справа – грати товариські матчі з командами, які знаходяться на більш-менш однаковому рівні з нашою збірною (якщо ми кажемо саме про «юніорку»), а інша – побачити себе на фоні однієї з команд, яка, вочевидь, розглядатиметься серед головних кандидатів на потрапляння до фінальної частини юніорського Євро. Хоча ми також сподіваємось, що і збірна України теж потрапить до вісімки найкращих команд Європи. Але для початку – треба підготуватись до відбірковий матчів. Тому, результат у матчах з італійцями не вийде на перший план. Хоча, звичайно, є бажання побачити у виконанні наших молодих футзалістів не тільки хорошу гру, а й позитивний результат у поєдинках з «адзурріні», тим більше – вдома.

Також читайте:   Відлуння чемпіонату Європи з футзалу серед юнаків до 19 років

І, наостанок, давайте ознайомимося зі списком тих гравців, яких Віталій Одегов викликав для підготовки до матчів зі збірною Італії: воротарі – Микола Гуйван («Ураган»), Євгеній Козлов («Авангард»), Дмитро Щипчик («Віза-Вторма»); універсали – Владислав Завертаний, Мар’ян Масевич, Петро Сенюк, Олег Негела (всі – «Ураган»), Едуард Нагорний («Авангард»), Едуард Волков, Артем Литвиненко (обидва – «Продексім»), Федір Овакімян, Вадим Меденець, Владислав Сорокін (всі – «Кобра»), Денис Бланк («ІнБев/НПУ»), Ярослав Квасній («Енергія»).

Товариський матч № 1

Україна (U-19) – Італія (U-19)

18 грудня 2018 року. Україна. Бровари. Спорткомплекс БВУФК – 19.30.

Арбітри: Г. Гора (Київ), Д. Дудка (Київська обл.), Д. Каркаєв (Київ)
Хронометрист: В. Васильєв (Київська обл.)
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*