“Галицька здоба” вийшла в одноосібні лідери Гранд-ліги Львова

Галицька здоба - Старява

У 4-ому турі Гранд-Ліги Львова «Галицька здоба» зустрілася з не простим суперником – АК «Старявою», яка у минуломі турі несподівано обіграла одного з претендентів на нагороди першості «Ен Джі Метал».

З перших хвилин гри підопічні Сергія Тригубця «накинулися» на ворота суперника й це за деякий час принесло свої дивіденди. Йшла друга хвилина гри, коли у штрафній суперника збили Олега Панасюка. Виконувати «вирок» взявся Олександ Хлюбко й не підвів – 1:0.

Після пропущеного голу команди влаштували відкритий футзал. Так, у «Старяви» тричі міг відзначитися Володимир Буньо, але, то поперечина, то воротар «пекарів» Андрій Жук (замінив у воротах травмованого Ярослава Шуптара) був на місці.

У складі ж нашої команди найактивнішими були Олег Панасюк та Микола Лещищин. До слова, саме Коля став автором другого голу у складі нашої команди.

Сергій Тригубець на фланзі обіграв гравця команди-суперника, зряче віддав пас на Лещищина й Микола подвоїв рахунок у грі – 2:0.

Також читайте:   Футбол. Україна - Люксембург. Погляд зсередини

Саме за такого результату команди й пішли на перерву.

Після відпочинку активніше заграли номінальні гості, які з початком другої 15-ти хвилинки забили (відзначився Андрій Матис) та мали хороші нагоди навіть вирівняти рахунок на табло.

Проте, Андріан Гнатів не ралізував свого моменту. Чого не скажеш про «пекарів», які через деякий час завдяки комбінації за участю Сергія Тригубця та Миколи Лещишина зробили рахунок у грі – 3:1.

Тут же «Старява» зняла воротаря й випустила п’ятого польового гравця й отримала четвертий гол у свої ворота. Відзначився ударом у пусті ворота граючий тренер нашої команди Сергій Тригубець.

Підсумок цієї гри – 4:1 на користь «пекарів», які після цього туру вийшли в одноосібні лідери.

Наступний поєдинок у рамках Гранд-ліги Львова «Галицька здоба» зіграє 16 грудня. У цей день «червоно-жовті» поміряються силами з «CoreValue».

Склад «пекарів» у грі проти АК «Старяви»:

Жук – Лещишин, Сивак, Панасюк, Партика, Хлюбко, Тригубець, Стефанків, Богданов, Загоруйко, Терлецький

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*