Гранд-ліга Львова. “Галицька здоба” поступається “CoreValue” (відео)

Поразка від CoreValue

У 5-ому турі Гранд-ліги Львова «Галицькій здобі» довелося схрестити зброю з «CoreValue».

Вже з перших хвилин зустрічі підопічні Сергія Тригубця побігли на ворота суперника. Могли відзначатися Сергій Тригубець та Олег Панасюк, але «кіпер» «CoreValue» Олег Зегарчук був на місці.

Проте й він був безсилим на 4-й хвилині гри, коли після пасу Олександра Хлюбка ще один Олег Панасюк розрядив свою гармату – 1:0.

Євген Москвін і компанія відсиджуватися в обороні не стали й побігли відігруватися. У перших двох моментах «пекарів» врятував Ярослав Шуптар, але й він був безсилим на 8-й хвилині, коли гарний гол вдався Патьку. Граючий тренер «CoreValue» навісив з кутового, а Орест вдало пробив злету.

Тут же Микола Малецький та Олександр Тедіков могли подвоїти рахунок для своєї команди, але Ярослав Шуптар був на місці.

У «пекарів» небезпечно пробивали Сергій Тригубець та Микола Богданов, але знову на висоті був Олексій Зегарчук, який в цей вечір був крашим у складі своєї команди.

Нічийний рахунок у грі тримався до 12-й хвилини. Саме на цій хвилині класна контратака вдалася номінальним гостям, яку влучно завершив Олександр Дудаш.

Через хвилину Микола Лещишин й взагалі шокував вболівальників «Галицької здоби». Після передачі Євгена Москвіна гравець «пекарів» зрізав «шкіряного» у власні ворота – 1:3.

Навіть за такого рахунку підопічні Сергія Тригубця не здалися. Найактивніший у складі нашої команди Олег Панасюк тричі небезпечно пробив, але воротар суперника був переможцем цих епізодів.

Також читайте:   Результати жеребкування Ліги Чемпіонів та Ліги Європи

За рахунку – 3:1 на користь «CoreValue» команди й пішли на відпочинок.

Після нього «пекарі» збільшили натиск на ворота суперника. Втрачати нашій команді вже не було що. Проте, на 21-й хвилині «сині» забили знову. Любомир Смага буквально вицарапав «шкіряного» у гравця нашої команди, пройшов через весь майданчик і зряче віддав на Патька. Орест не схибив.

Одразу ж граючий тренер «червоно-жовтих» зняв воротаря й випустив Данила Сивака у ролі п’ятого польового гравця. Але, й ця тактика дивідендів не принесла.

«Пекарі» вдалися до навали й все що вдалося нашій команді до завершення гри, так це забити ще один гол престижу. Після розіграшу п’ятого польового гравця чудовим ударом в дев’ятку відзначився Данило Сивак.

Щоправда, перед тим Орест Патько, відправивши «шкіряного» у пусті ворота оформив хет-трик у складі «CoreValue».

Підсумок цієї гри – 2:5 на користь гравців «CoreValue», яке завдяки цій перемозі перемістилися на четверту сходинку в турнірній таблиці. Наша команда із першої сходинки опустилася на третю, поступаючись лідеру змагань «Максимусу» двома очками.

Склад «Галицької здоби» у цій грі:

Шуптар, Жук, Лещишин, Сивак, Панасюк, Партика, Хлюбко, Тригубець, Стефанків, Богданов, Терлецький

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*