Історична перемога «Галицької здоби» в Другій лізі України - Блог про Львів

Історична перемога «Галицької здоби» в Другій лізі України

Галицька здоба перемогла

Історична перемога «Галицької здоби» в Другій лізі України

Вчора, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) розпочалися змагання у групі 2 Другої ліги України. Нагадаємо, що участь у них бере й представник Львівщини «Галицька здоба».

У прем’єрному для себе поєдинку команді Романа Палідовича довелося зіграти проти рівненського «InterbetonBudу-Rivne-112».

Розпочали звітний поєдинок «пекарі» краще не придумаєш. Вже на 2-й хвилині Микола Богданов прострелив з лівого флангу на Хлюбка й Олександр ударом в один дотик відкрив рахунок – 1:0.

Тут же за хвилину Іван Павлюх міг подвоїти рахунок, але пробив вище.

Поступово підопічні Андрія Паршикова знайшли свою гру й вже вони почали створювати небезпечні моменти біля воріт «Галицької здоби». На 5-й хвилині за «пекарів» зіграла стійка, через хвилину вже Ярослав Шуптар продемонстрував свої кращі якості на лінії воріт, двічі врятувавши «червоно-жовтих» від голу.

Ближче до середини першої 20-ти хвилинки «Галицька здоба» знову перехопила ініціативу в грі й через деякий час це принесло свої дивіденди.

Йшла 14-а хвилина, коли Павло Миколюк та Олександр Хлюбко організували другий гол нашої команди. Перший – віддав, а другий у схожому з першим голом стилі – завершив старання свого партнера – 2:0.

На 19-й хвилині рахунок й взагалі став розгромним. Автором шедевру в «пекарів» став Микола Лещишин. Коля, змістившись з лівого флангу, розрядив свою гармату – 3:0.

Також читайте:   Євро-2022. Група «А». Нідерланди – Україна – 3:2 + ВІДЕО

За такого рахунку команди й пішли відпочивати.

Початок другого тайму чимось був схожим на перший.

Знову в дебюті чудовий момент втратили гості. Як не забив Андрій Казмірук, відомо лише йому. Натомість, наша команда збільшила перевагу в рахунку.

Йшла 25-а хвилина, коли Назар Яцишин зряче відпасував на Павлюха й Іван не схибив – 4:0.

Здавалося перемога в кишені, плюс ще й Сергія Тригубець на 33-й хвилині зробив рахунок – 5:0 на користь «пекарів».

Проте, за це ми й любимо футзал, що в будь-який момент все може перевернутися з ніг на голову.

Намагаючись потримати м’яч та вбити час, «Галицька здоба» зняла воротаря й почала розігрувати п’ятого польового гравця. Відверто кажучи, у цей вечір з цією тактикою підопічні Сергія Тригубця зіграли погано. Достатньо того, що ми почали пропускати голи у свої ворота, так ще й заробили непотрібні фоли.

Як наслідок, суперник скоротив відставання у рахунку до мінімуму й останні секунди гри виявилися дуже нервовими для команди Романа Палідовича. Добре, що все завершилося благополучно.

5:4 – перемога «Галицької здоби», яка стала історичною для нашої команди.

Склад «пекарів» у цій грі:

Шуптар – Тригубець, Яцишин, Хлюбко, Лещишин, Сивак, Богданов, Миколюк, Партика, Стефанків, Павлюх, Бугайчук, Ільків

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*