Колір волосся та жіночий характер - Блог про Львів

Колір волосся та жіночий характер

Руда

Вважається, що колір волосся говорить про наш характер, захоплення і відношення до оточуючого світу. Нібито вся справа в гормонах, які відповідають за відтінок нашого волосся.

Так, якщо в організмі більше жіночих гормонів – естрогенів, то колір волосся переважно світлий. Відповідно, і характер ніжніший, м’який і поступливий.

І, навпаки, якщо в організмі більше чоловічих гормонів – тестостеронів, то будьте впевнені, що в кольорі вашого волосся буде переважати темні, чорні пігменти. А в характері будуть помітні чоловічі риси – цілеспрямованість, войовничість і твердість.

Цікаво, що фарбування теж змінює людину – змінивши колір волосся, ви автоматично отримуєте деякі якості, що характеризують ваш новий колір. Причому чим більша відмінність між вашим звичайним кольором і новим, тим більше змінюється людина.

Недарма прислів’я говорить – міняєш колір волосся, зможеш поміняти і свою долю.
Але, чи справді це так?

Воробус працює з людьми, багато подорожує, спілкується й вже якось зумів визначити який характер у тої чи іншої дівчини. Чи вона блондинка, чи брюнетка чи навіть “риженька”.


Блондинки

Вони приваблюють багатьох чоловіків, у них є свого роду ізюминка, яку важко не зауважити. Дівчата з білим кольором волосся без проблем знайомляться з хлопцями, багато спілкуються й не бояться проблем. Хоча, й так само швидко вони можуть й розірвати будь-які відносини з представниками сильної статі. Не сподобалося щось у людині, то й не буде спілкування.

Натуральні блондинки по своїй натурі дуже добрі та романтичні люди. При цьому всьому їх легко задіти. Використовувати блондинок у своїх цілях не варто.

Вони часто кокетнічають, у них змінюється настрій і до цього треба бути готовим. Хочеш мати справи з блондинками – звикай, люби, шануй та поважай.

До речі, у суспільстві існує думка, що блондинки по своїй природі тупі. Бачив різних і можу сказати, що це все брехня.

Також читайте:   Факти про чоловіків

Руді

Сонячні, яскраві і пустотливі – ось як коротко можна охарактеризувати власниць рудого волосся. Але, вони не завжди бувають настільки милі і ніжні, адже в їхньому характері є риси чортика. Ще є фраза – «рижая – без…».

Не дарма ж в середньовіччі рудоволосих називали «відьмами». Хто буде підривати цей вулкан, той гірко про це пошкодує. Навпаки, з близькими людьми це добрі й чуйні люди. У відносинах рудоволосі виявляють яскраві, пристрасні і чуттєві емоції, їм треба багато і відразу. Але, на жаль, в любові не постійні. Їм хочеться завжди нових відчуттів і емоцій, тому охоче фліртують з чоловіками і часто йдуть на різного роду авантюри.

Хоча, в один прекрасний момент натискають на гальма. Також по своїх спостереженнях можу сказати, люблять увагу. Інколи аж надмірну. Конфліктні, але не швидко миряться.


Брюнетки

Їх називають, по-різному. Люди кажуть, що одна частина таких жінок є фатальними. Що це означає? Перед тим як з кимось дружити вони вирахують всі «за» та «проти» таких відносин. Часто діють по принципу «щоб мені було добре».

Інша сторона медалі брюнеток – вони є дуже добрими й якщо полюблять когось, то будуть дбати за цю людину ще краще чим за себе. Хоча, навіть при цьому вони можуть сказати фразу «або я, або ніхто».

Часто бувають дуже скоромними.

Висновок цієї статті буде неочікуваним.

Справа у тому, що особисто я люблю дівчат не за їх колір волосся, а за їхню щирість, людяність, порядність, увагу.

Ось для прикладу, подобається мені брюнетка, а через тиждень вона пофарбує волосся й стане блондинкою. То що її потім не любити бо вона це зробила?

Найголовніше що в цієї дівчини у душі, голові, як вона до тебе відноситься.

Кохайте й будьте коханими. Світ ловив мене та не впіймав…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*