Микола Богданов: про повернення до складу «Галицької здоби», Кубок Львівської області тощо…

Богданов

Продовжуємо співпрацю з “Галицькою здобою” і сьогодні з черговим гравцем цієї команди – Миколою Богдановим.


– Миколо, минулого тижня «Галицька здоба» провела два поєдинки: один – у турнірі «V9KY», інший – у рамках гранд ліги Львова. Поділіться враженнями від цих матчів?

– Враження від таких матчів тільки позитивні. У поєдинку проти «Княжого ринку» («V9KY») була динамічна та агресивна гра. Як ми, так і суперник хотіли здобути максимальний для себе результат, але все завершилося бойовою нічиєю. Щодо матчу проти «Старяви», то у ньому ми не мали права на помилку і здобули такі бажані 3 пункти. Суперник грав достойно, але перемога була таки за нами.

– На пару з Олегом Панасюком Ви були одним з кращих у складі вашої команди…. скучили за футзалом?

– Завжди хочу бути корисним команді і стараюсь грати за рахунок своїх сильних якостей. Вважаю, що мені ще багато чого бракує саме у специфіці гри у футзал, але десь за рахунок праці й самовіддачі стараюсь компенсувати ці недоліки.

– Свого часу Ви вже виступали за «Галицьку здобу», чому вирішили повернутися до складу «пекарів»?

– Отримав запрошення від тренера, зрозумів що він розраховує на мене. Великим важелем впливу на моє рішення стало те, що у «Галицькій здобі» проводяться систематичні тренувальні заняття і матчі за рахунок яких можна покращувати свої вміння та зростати як гравець.

– Які мрії пов’язані з цією командою?

– Хочу допомогти «пекарям» здобути якомога більше титулів.

Також читайте:   Ім'я Галина

– Як ви вважаєте чи під силу Сергію Тригубцю й компанії цієї зими стати чемпіонами області. Кого вважаєте основними конкурентами у боротьбі за пальму першості?

– Впевнений у силах нашої команди й вважаю що ми зможемо здобути титул найкращої команди Львівської області. За рахунок чого можна це зробити? Найголовніше – це сконцентровано виходити на кожну гру, правильно виконувати настанови на конкретний поєдинок й, звичайно, доводити свої атаки до логічного завершення. Щодо суперників, то когось виділити не можу. З усіма буде важко.

– Нещодавно у складі соснівського «Рочина» Ви стали володарем Кубка Львівської області, як оціните сезон проведений у складі цієї команди?

– Кубок Львівської області – це наш головний здобуток цього року. Але, і це ще не все. У сезоні 2017-2018 років, який фінішував на початку літа цього року, «Рочин» став бронзовим призером чемпіонату України серед аматорів. Також дійшли до півфіналу аматорського Кубку України. Вважаю це непоганим результатом, але десь є думка могли зіграти значно краще. Щодо нового чемпіонату 2018-2019 років, то після першого кола змагань ми не можемо записати собі його в актив , так як знаходимось у середині турнірної таблиці своєї групи.

– Завершується рік, ваші побажанням вболівальникам «Галицької здоби» напередодні Нового року?

– Вболівальників ми поважаємо, любимо, адже саме вони надихають Нас на здобуття позитивного результату. Напередодні Нового року бажаю їм здоров`я терпіння та здійснення мрій. Нехай гра «пекарів» завжди покращує їм настрій !!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*