Про чудо, критику та дизайнера Воробуса - Блог про Львів

Про чудо, критику та дизайнера Воробуса

Критика

Черговий день завершився й на його завершення буде трохи філософії від Воробуса. Вже сьогодні говорив з колегою, то він казав що з нетерпінням очікує на ці пости. У них я пишу щиро й інколи цікаво прочитати чим живу й що роблю.

У першу чергу хочу поділитися новиною – у мене з’явився стиліст-костюмер. Саме вчора він підігнав мені такий крутий костюм, що вже другий день ходжу на позитиві. Де саме буду використовувати цей костюм дізнаєтеся вже незабаром, але світлини обіцяють бути крутими. Можливо й використаю його на новорічних вечірках.

До речі, про них. Спілкувався з людьми й багато хто з них хоче піти десь посидіти. Так би мовити, випити. Якщо чесно, особливого бажання напиватися нема. Десь під м’ясо би посидів, але не більше. Не той зараз час та й погода не та. Люблю коли взимку падає сніг, морозець, піти до ялинки й випити гарячого глінтвейну.

Хоча, у новорічних святкуваннях, так виглядає, буду брати участь. Ну, дуже вже хочу потанцювати з однією дівчиною.

Критика

Так і думав, що зі збільшенням відвідуваності почнеться критика у мою сторону. То не так я пишу, то з помилками, то суржик, то тролі з’явилися. Я тисячу разів казав, кажу й буду казати, що Воробус не сто євро аби всім подобатися. Блогери, щоб ви знали, мають свій стиль писанини. Це не офіційний сайт каналу новин чи міністерства культури.

Також читайте:   Пекельне літо. До коли воно буде?

Хоча, признаюся вам щиро, критика мені допомагає. Народ читає, то цікавиться.

Пауза в чемпіонаті

Футбол зараз не граю, інколи тренуюся, але не надто активно. Зараз у мене такий стан, коли хочеться просто відпочити. Нещодавно читав інтерв’ю одного відомого тренера. Так ось, він казав, що футболістам час від часу треба відпочивати. Вони можуть втомитися не так фізично, як морально. Десь у мене зараз такий стан.

Спробую під час двох тижнів канікул як слід відпочити й серйозно підготуватися до наступних матчів.

Вдосконалення

Також нещодавно вдосконалився у плані комп’ютерів. Знаєте як буває, приходиш ремонтувати комп’ютер, ніби все знаєш, а на ділі виявляється все далеко не так. Напрягся, але навчився для себе чогось нового.

Прес

Кожного ранку завдяки пораді подруги почав качати прес. Ніколи не думав що підсяду на такі штуки. Звісно, що вона все це заперечує, каже що це я все сам, але якби не вона точно би не качав прес. Лінивий Воробус.

Тому, через цей пост вітання подрузі.

Життя триває. До речі, чомусь мене почали називати чудо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*