Про екстремальне сходження, буденність та хто придумав робочою суботу? - Блог про Львів

Про екстремальне сходження, буденність та хто придумав робочою суботу?

Екстрим від Воробуса

Черговий робочий тиждень розпочався й вже зараз можу сказати, що робити не хочеться нічого. Можу собі уявити що буде наступного, коли минуть обіцяні державою, вихідні.

Хочете філософії? Отримуйте.

Отже, вихідні у Воробуса видалися на славу. Навіть не думав, що вдасться зробити сходження на вершину. Нехай вона була не такою високою, але все ж. Підніметеся в гору під час хуртовини, тоді й поговоримо.

Спершу планували поїхати в Сколе, сходити на водоспад Кам’янку, з’їсти м’яса та випити коняку. Але, вже на місці захотілося пригод і ми полізли в гору. Екстрим був ще той. Познайомився з новими людьми, гарно провів час і з враженнями повернувся додому.

Новий тиждень обіцяє бути не менш цікавим. Вашого автора знову кличе у мандри дорога, але це буде ближче до кінця тижня. Дай Бог щоб всі плани вдалося втілити в життя.

А ще в кінці тижня відновлюються змагання у Другій лізі футзалу Львова. Знову Воробус вернеться у великий футзал.

До речі, саме минулого тижня зрозумів для себе багато нових речей. Це стосується як людей, так і мене. У майбутньому вже розумію як буду себе поводити далі.

Також читайте:   11.11.11 - день весіль і загадувань бажань?

Відсутність телефону та інтернету. Вчора, під час сходження в гори у вашого автора та колег не було зв’язку. І що ми щось втратили? Класно спілкувалися, милувалися красою гір й просто відпочивали.

Львів та буденність

Якщо чесно, то вона мене злить і ще й як. Я звик кудись їздити, спілкуватися з людьми й аж ніяк не скиглити. Щось останнім часом зустрічаю осіб, які лише жаліються. Та підніміть дупу, проявіть ініціативу й зробіть собі свято. Жити стане легше.

Якщо ж чекати ж на все готове, то так і сто років стукне.

Вже цього тижня цілком ймовірно розпочну підводити підсумки року що минає. Як завжди, подій було дуже й дуже багато.

Робоча субота

Ой, сміх та й годі. Коли ми вже відійдемо від цього совка. Може ще б зробили неділю робочою?

Замість того, щоб відпочити прийдеться думати що робити, як себе налаштовувати на трудові будні. Взагалі, Воробус прихильник роботи від виробітку. Для прикладу, у мене нема халяви.

Знаю, що все рівно мушу зробити той чи інший об’єм роботи.

Понеділок – день важкий. Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*