Про спуск у костюмах, лижі та фантастичну жінку - Блог про Львів

Про спуск у костюмах, лижі та фантастичну жінку

Костюми

Розпочався черговий робочий тиждень і вже зараз на наших читачів очікує свіженький пост. Звичайно, що без філософії тут не обійтися.

Отже, вчора, 9 грудня, Воробус відкрий черговий лижний сезон. Є у мене традиція це робити на початку грудня. Щоб наші читачі знали, окрім туризму та футболу є у мене ще одна слабинка – лижі. Колись друг поставив мене на них, довго вагався, але тепер розумію що воно є захопленням на все життя.

Поїхав на Буковель, отримав масу задоволення від катання, ще й потрапив на костюмований з’їзд. Раніше у подібному ніколи участі не брав. Про нього буде окремий пост, а поки що ж про негатив.

Не знаю чому, але чи то я старію, чи що зі мною, але вже всередині дня відчув серйозну втому. Раніше за собою подібного не зауважував. Друзі кажуть що це початок сезону й ноги ще не звикли до покатульок. Побачимо що буде далі.

Сезон лише розпочався.

Фантастична жінка

Ця пісня мене переслідує два дні. В суботу її часто «крутили» по радіо, в неділю йшов на автобус рази три звучала на радіо, сів у салон автобуса й знову вона. Вже Буковелі знову на ж таки на підйомнику «Фантастична жінка». Нарешті, прийшов сьогодні на роботі й знову вона.

Також читайте:   Фотоконкурс «Здоровий спосіб життя з Воробусом»: прийом робіт триває

З такими темпами я цю пісню вже незабаром знатиму напам’ять.

Футбольна пауза

Вона точно не піде мені та й команді на користь. Не розумію чому під час розпалу сезону зробити два тижні канікул. Уявляю собі якими команди вийдуть після відпустки. Я то тренуюся, але ж треба й командні тренування й, особливо, спаринги.

Майбутні подорожі

Хоча мені багато хто з людей говорить щоб я вже заспокоївся з поїздками, я їх розчарую. Воробус й на далі буде відкривати для себе нові цікаві місяця. Ще у грудні очікує цікавий виїзд у центральну частину нашої країни. Можливо й вдасться побувати за кордоном. Все залежить від багатьох чинників.

Одним словом, життя триває. До речі, за новорічні забави також не треба забувати. Вони на вашого автора теж очікують.

Ну, і за пости не забувайте. Вже незабаром будемо підводити підсумки року що минає.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*