У битві «Галицької здоби» та «Княжого ринку» зафіксовано нічию - Блог про Львів

У битві «Галицької здоби» та «Княжого ринку» зафіксовано нічию

Пекарі знову зіграли внічию

Вчора, 2 грудня, «Галицька здоба» зіграла свій другий поєдинок у рамках Суперліги турніру «V9KY».

Суперником нашої команди став «Княжий ринок», який є нашим основним конкурентом у боротьбі за «золото».

Перед тим, як перейдемо до огляду поєдинку, кілька слів про організаційні моменти. Прикро, що дана гра відбувалася близько 11 години вечора. Повірте, там було на що подивитися. Вона точно не поступалася рівню Першої (!) ліги України.

Розпочали цю гру краще «пекарі» й не дивно, що вже на 3-й хвилині «Галицька здоба» повела у рахунку. Сергій Тригубець до кінця поборовся за м’яч, віддав його на Богданова й Микола відкрив рахунок у зустрічі.

Звичайно, що після голу «княжичі» активізувалися, але до чогось небезпечного біля наших воріт не доходило. Навпаки, могли забити «пекарі, у складі яких найактивнішим у цей вечір був Олег Панасюк. Склалося таке враження, що цей гравець встигав усюди.

Саме Панасюк на пару з тим же Богдановим організували другий гол нашої команди. Йшла лише 8-а хвилина зустрічі.

Після голу «Галицька здоба» більше зосередилася на обороні, плюс досить швидко «пекарі» назбирали п’ять командних фолів.

Логічно, що суперник ще збільшив натиск. Найактивнішим у їх складі був Віталій Багряк. Щоправда, під кінець першого тайму відзначився не він, а Олег Чеботарьов, який замкнув передачу своїх партнерів.

Також читайте:   Як "Енергія" та "Ураган" у футзал грали (відео)

Після перерви гравці «Княжого ринку» почали грати ще краще. «Пекарі» фактично не мінялися й десь почали фізично підсідати. А тут ще й на 23-й хвилині ми отримали другий гол у свої ворота, коли дальню штангу замкнув Віталій Багряк.

Після голу «княжий» й на далі діяли першим номером, а «пекарі» відповідали небезпечними атаками. Одна з яких на 27-й хвилині завершилася голом. Це Олег Панасюк вдало прийняв м’яч на «стовпа», розвернувся й пробив між ніг Ігорю Стасюку.

3:2 – вперед повела наша команда.

Звісно, що поразка у плани суперника не входила й за деякий час Назар Цимбаляк вийшов у футболці п’ятого польового. «Пекарі» вдало захищалися, але все ж у вечір неділі здобути перемогу так і не судилося. На останній хвилині гри фатальної помилки допустився гравець нашої команди й все той же Цимбаляк вирівняв цифри на табло.

3:3 – бойова нічия, яка не задовольнила жодну з команд.

Склад «Галицької здоби» в цій грі: Панчак – Тригубець, Богданов, Панасюк, Лещишин, Сивак, Миколюк, Партика

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*