У феєричному матчі «Галицька здоба» вирвала перемогу в «Ен Джі Метал» (відео) - Блог про Львів

У феєричному матчі «Галицька здоба» вирвала перемогу в «Ен Джі Метал» (відео)

Олександр Хлюбко

У шостому турі Гранд Ліги Львова на «Галицьку здобу» очікував поєдинок проти «Ен Джі Метал», які в цьому чемпіонаті ще не перемагали. Хоча, багато хто із футзальних фахівців перед зимовими змаганнями зараховував цю команду у число фаворитів.

Даний матч зіграли 22 грудня, адже вже через день «пекарі» проводитимуть поєдинок другого туру в Другій лізі проти «Володимира» з містечка Тиврів.

Це буде завтра, а поки в грі проти «Ен Джі Метал» підопічні Сергія Тригубця пропустили першими.

На 3-й хвилині після незлагодженості захисту нашої команди відзначився Віталій Лелюх, який замкнув передачу Мар’яна Маринюка.

Звичайно, що на правах фаворита цієї гри «пекарі» кинулися відігруватися. Найактивнішим у цей проміжок часу на паркеті палацу спорту «Галичина» був граючий тренер нашої команди. Саме він через хвилину після пропущеного голу й вирівняв цифри на табло – 1:1.

Після забитого голу наша команда й надалі грала першим номером й результат не забарився.

8 хвилина – Сергій Тригубець вдало асистує на Миколу Богданова – 2:1.

12 хвилина – вже Микола Лещишин відзначається після чудових індивідуальних дій – 3:1.

Гравці «Ен Джі Металу» не хотіли миритися з таким перебігом подій на майданчику й за деякий час випустили п’ятого польового гравця. Згодом вони вирівняють рахунок у зустрічі завдяки цій тактиці, але спершу «пекар» Микола Богданов доведе перевагу нашої команди до – 4:1.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: стали відомі учасники «Фіналу восьми» + ВІДЕО

Потім же у підопічних Сергія Тригубця стався провал. Ще під завісу першої 15-ти хвилинки Олег Калуцький, а на початку другої той же Калуцький та ще один Олег Чеботарьов доводять рахунок у зустрічі до – 4:4.

Все треба розпочинати спочатку.

Цікаво, але у ці хвилини суперники влаштували справжній відкритий футзал. «Червоно-жовті» побігли всією командою вперед, а «біло-сині» не соромилися й надалі грати з п’ятим польовим гравцем.

Щоправда, вже за дві хвилини після того, як рахунок став – 4:4, «Галицька здоба» знову вийшла вперед. Це Олег Партика вдало відпасував на Хлюбка й Олександр відправив «шкіряного» у пусті ворота – 5:4.

І це ще було не все.

Та ж 20-а хвилина Микола Богданов зрізує м’яч у свої ворота – 5:5.

21 – а хвилина невтомний Сергій Тригубець зі штрафного стріляє немов з гармати і це вже – 6:5 на користь команди Романа Палідовича.

Та ж 21-а хвилина й Олег Калуцький також немов з гармати знову вирівнює рахунок у грі.

Неймовірний матч (!)

І все ж у день суботи «пекарі» таки записали у свій актив три пункти. Перемогу для нашої команди приніс граючий тренер нашої команди. Хет-трик від Тригубця і підсумкова перемога команди – 7:6.

Склад: Шуптар – Стефанків, Партика, Лещишин, Хлюбко, Богданов, Тригубець

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*