«Галицька здоба» на виїзді перемогла «Любарт»

Легчанов

Вчора, 22 січня, у місті Луцьк у рамках четвертого туру Другої ліги України львівський футзальний клуб «Галицька здоба» зустрівся із місцевим «Любартом».

До гри команди були у різному турнірному становищі. «Пекарі» із 4-а балами в активі перебували за крок від другого місця, а «лучани» із нулем у багажі очок замикали турнірні перегони у нашій групі.

Тим не менше, розпочали команди цей поєдинок дуже обережно. За перші десять хвилин гри моментів біля воріт обидвох команд можна було перерахувати на пальцях однієї руки. У нашої команди небезпечно пробивали Назар Яцишин та Сергій Тригубець, у складі господарів – Роман Козачок.

Все змінилося на 9-й хвилині гри, коли рахунок у зустрічі було відкрито. Назар Яцишин зрячим пасом знайшов у штрафній «Любарта» Богданова й Микола не схибив – 1:0.

Здавалося після пропущеного голу господарі паркету мали би робити спроби відігратися, але цього не було. Команди й на далі грали від захисту й без моментів. Лише під кінець першої половини зустрічі хороший момент мав Роман Кузьмич, але воротар нашої команди Ярослав Шуптар був на місці.

Куди веселіше стало у другій 20-ти хвилинці. З перших її хвилин гравці «Любарта» пішли всією командою вперед й затисли «пекарів» у своїй штрафній. Момент за моментом виникав біля наших воріт, але змінити рахунок у грі господарям паркету не вдавалося. «Галицька здоба» очікувала на свій шанс і дочекалася.

Йшла 26-а хвилина гри, коли Сергій Тригубець знайшов пасом Панасюка й Олег подвоїв рахунок у грі – 0:2.

Здавалося перемога в кишені, але це було не так. На тій же 26-й хвилині за гру поза межами воротарської червону картку отримує Ярослав Шуптар. Його одразу ж у воротах змінив Володимир Медвідь й «пекарі» змушені були дві хвилини захищатися у меншості.

Також читайте:   Отакар МЕСТЕК: «Ми безпосередньо контактуємо з футболістами та футзалістами з України»

Чисельну більшість господарі використали вдало. За «лучан» відзначився Олександр Лисенко.

Наступні три хвилини для вболівальників «пекарів» стали валідольними. Владислав Козачок та Дмитро Романюк мали стовідсоткові моменти, але Дмитро Медвідь грав дуже впевнено.

Легше для «пекарів» стало після третього забитого голу. Його автором на 30-й хвилині став Олег Панасюк, який покарав гравців «Любарта» за необережності в захисті – 3:1.

Проте, й після третього голу господарі не втрачали надій відігратися. Вони й на далі атакували, а наші футзалісти грали на контратаках. Класно пробиває Микола Богданов – воротар «лучан» на місці. За мить Олександр Лисенко перевіряє Медвідя, який теж не підвів.

Апогеєм гри став гол від Олега Панасюка. Тривала 38-а хвилина гри, коли Микола Богданов, по-бразильськи, віддав пас на гравця «пекарів», який встановив остаточний рахунок у грі – 4:1.

Остання хвилина гри, до слова, запам’яталася травмою Володимира Медвідя, якого забрала карета швидкої допомоги, та гра у воротах Миколи Лещишина.

Дуже важлива перемога «Галицької здоби», яка після 4-ох турів із 7-а очками в активі посідає 2-е місце в турнірній таблиці.

Насамкінець, кілька слів про вболівальників «пекарів». Саме завдяки неймовірній підтримці фанів наші футзалісти й здобули звитягу в цій грі. Величезна їм подяка за це.

Склад «Галицької здоби» у цій грі: Шуптар, Медвідь, Яцишин, Лещишин, Богданов, Тригубець, Панасюк, Стефанків, Сивак, Павлюх

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ЛОЛ 24.01.2019 пише:

    “запам’яталася травмою Володимира Медвідя” .МЕДВІДЯ!!! МЕДВІДЯ КАРЛ!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*