Про бажання у новорічну ніч, купання на Водохреща та “вірусну” пісню

Воробус у 2019

Ну що ж, читачі блогу, обіцяв ваш автор зустрітися з вами у новому році, обіцянку, так виглядає, виконав. Вже у перший робочий день тримайте нову порцію філософії від Воробуса.

Отже, про що думаю зараз, як минув Новий рік і так далі.

Перше запитання, яке мені задали після виходу на роботу – «чи я живий?». Так, звичайно, що живий. А яким я маю бути? Відео, яке з’явилося перед Новим роком я зняв ще раніше, а Новий рік святкував вдома у колі сім’ї. Вже не ті роки, щоб я «двіжував» без зупинки. Випили по 50 грам татранського чаю і пішли спати. Рік був важким, треба було й виспатися.

Посвяткував трохи перед Новим роком, тепер весь у роботі.

До речі, дякую людям, які перед 2019 зателефонували вашому автору. Таких було не багато, але велика їм подяка. Здивували. Я теж пробував зробити щось оригінальне. В принципі, нічого нового. З цими людьми я спілкувався протягом цілого року, то й продовжив це робити у новому.

Новорічні бажання

Чесно? Цього року нічого не загадував. У минулі роки я завжди в 12 годині ночі загадував бажання, але жодного разу вони не здійснювалися. Скажу так, ми – творці свого щастя і як собі постелимо, так і буде.

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса у червні 2019 року

А люди? Вони як кораблі. Вкотре переконуюся, що ті хто хочуть бути з тобою, то вони будуть. Якщо ні, то будуть шукати різні причини щоб втекти. За неповних 32 роки бачив вже багато чого.

Екстремальний шашлик

Подібне робив вперше. Лежав вчора у хаті, бавився в ігри й раптом подзвонив хороший друг і запропонував посмажити шашлик, який ще залишився після новорічних святкувань. Було весело, адже зібрався за декілька хвилин, взяв свою туристичну сумку, чай у термос і “GO” палити вогнище. Думав цього не вдасться зробити. Але, після трьох годин напруженої роботи м’ясо таки було посмажено.

Найголовніше тепер не простудитися. На вулиці ж не травень місяць. Було дуже холодно.

Купання на Водохреща

Вчора спілкувався зі знайомою, запропонувала скласти компанію щоб покупатися в холодній воді. Не знаю чи я наважуся зробити таке. Все-таки, до цього треба готуватися, а не стрибати спонтанно.

Відгомін танців

Щось мені було їх мало, хочу ще. Думаю після Різдва продовжимо.

Нові статті

Вже від сьогодні на сторінках блогу будуть з’являтися пости про гороскоп для того чи іншого знаку зодіаку. Можливо таки допишу підсумки року, що минув, у світі та у Львові.

Фантастична жінка

Потрохи, але мені вдалося заразити цією піснею багатьох людей. Буває, як каже одна людина.

Живу…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*