Про колядки з “Галицькою здобою”, ожеледь на дорогах та печальку - Блог про Львів

Про колядки з “Галицькою здобою”, ожеледь на дорогах та печальку

Галицька здоба

Черговий день розпочався, а це означає, що настав час філософії від Воробуса. Ох, і люблю я її.

Про що думаю на цей раз?

По-перше, вчора ваш автор дуже класно відпочив. З радістю прийняв запрошення «Галицької здоби» приїхати до них на пекарню у село Страдч щоб поколядувати. Останнє я люблю робити, тому вирішив скласти компанію тренеру цієї команди Сергію Тригубцю.

Чесно скажу, по приїзді нас застали зненацька, адже прийшлося сіяти та колядувати у мікрофон при всіх. Не розгубилися й почали колядувати. Як виявиться згодом, нас нагородять класною грамотою найкращим колядникам.

Дуже все сподобалося, класна компанія й вже сьогодні з хорошими емоціями розпочав новий день. До речі, подяка Роману Палідовичу за організацію свята.

По-друге, рекомендація всім водіям. При можливості не робіть виїздів за місто. Вчора ми добиралися додому дуже важко. Їхали не більше 30-ти кілометрів за годину. Тому, будьте обережні.

Також читайте:   Враження від турніру "Кубок Героїв Небесної Сотні"

По-третє, ваш автор щось останнім часом має одні розчарування. Коли ж вже буде та біла “полоса”. Усе розповідати не буду, але один приклад наведу.

Як каже один мій друг з початку Нового року якась одна печалька. Комуналка зросла вдвічі, зарплати ніхто піднімати й близько не думає. Навпаки, є моменти, коли кажуть про зменшення посадових окладів. Деколи так дивлюся на цих людей і думаю звідки вони такі взялися.

Ну, як можна зменшувати зарплату, закривати проекти? Смішно це все.

Але, менше з тим, ще не таке проходили.

По-четверте, вчора обіцяв сказати що ж це за така класна пісня, яку слухав кілька разів. Отже, 21 січня у Києві буде концерт гурту «Океан Ельзи» й саме Славко співає композицію «Квітка».

Вслухайтеся у слова. Класна ця пісня.

Життя продовжується… Новий день лише розпочався.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*