Про сни, прес та перший раз - Блог про Львів

Про сни, прес та перший раз

Гноми Вроцлава

Черговий день настав і далі нова порція філософії від Воробуса.

Про що думаю сьогодні?

Перш за все про зиму. Ще не було таких років, щоб вона мені так набридала. Кожного ранку прокидаєшся і думаєш як же ліньки кудись підніматися з тепленького ліжечка. Навіть скажу більше, в останні три дні не качав прес. Чую за це моя подруга мене сваритиме. Постараюся сьогодні ввечері все надолужити.

Все-таки, у період зими займатися фізкультурою треба. Тим більше, що футбол ніхто не відміняв. Кожних вихідних у мене матчі чемпіонату й треба бути готовим до них. По голові тебе ніхто не погладить.

Йдемо далі.

Сни

І ніби спати лягаю вже швидко, але знову щось таке сниться. Зранку складається таке враження що взагалі не спав. В деталі вдаватися не буду, але скажу що сни почали снитися дуже різноманітні. Цікаво що вони означають. Хоча, давно казав що у сновидіння не вірю.

Перший раз

Прямо як у тому фільмі про Дзідзя. Але. Одразу ж зазначу, тема першого разу не стосується сексу. Це зовсім інші речі. Забігати наперед не буду, але перший крок до цього вчора було зроблено й сьогодні підтверджено.

Також читайте:   Українська пісня чи дурацький Дід Мороз?

Побачимо як все складеться. Найголовніше, мені казали, сильно не переживати.

Очікування Різдва

Я вже казав колись, що зараз вже не так святкують як колись. Це ще 5-6 років тому назад ваш автор міг поїхати в село на декілька днів, брати участь у вертепі, колядувати й так далі. Зараз же все набагато спокійніше. Тим не менше, Різдва чекаю як і колядок. Особливо мені подобається одна. Буду її колядувати часто.

Старі пости

Вчора мені одна наша читачка скинула один із моїх старих постів. Прочитав і навіть не повірив що це писав я. Здалося, що колись я писав краще. Цікаво що на це скажуть читачі блогу.

Життя триває й новий день лише розпочався. Залишайтеся з нами…

P.S. Цікаво чи хтось здогадається у чому підтекст фото.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*