Про відсутність Воробуса, сажотруса та чому треба бути відвертим - Блог про Львів

Про відсутність Воробуса, сажотруса та чому треба бути відвертим

Воробік

Черговий день настав, субота, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями. І першою я випущу у світ пост на тему філософії. А чого б і ні?

Про що думаю на цей раз?

Ну, по-перше, сьогодні свято Водохреща. Вітаю всіх наших читачів з Хрещенням Господнім. Нехай у Вас та Ваших сім’ях буде гаразд.

По-друге, ще вчора мені кілька людей задали питання, а що сталося з Воробусом і чому на блозі нема нових постів? Відповідаю, все зі мною нормально, просто взяв не тривалу паузу в своїх писанинах. Подумав, що зберуся з думками, обдумаю все як слід і знову повернуся.

З думками зібратися не вдалося, але на блог таки повернувся.

По-третє, вже наступного тижня маю відвідати цікаве місто в Західній Україні. У ньому я вже бував раніше, там навіть є унікальний пам’ятник. А ось спорткомплекс залишався для мене закритим. Подивимося як там і що.

По-четверте, так і не пішов сьогодні купатися у крижаній воді. Чому? Планував, але вчора через одну проблему вирішив не ризикувати. Можна зробити собі ще гірше.

По-п’яте, на днях відвідав цікаве місце – генделик під назвою «Дім Легенд». Ходив туди зі знайомими й найбільше запам’яталося те, як одна дівчинка ніяк не могла влучити у капелюх сажотрусу. Відкрию маленький секрет – зробити це фактично неможливо. Хоча, я їй казав що все реально.

Також читайте:   Підсумки публікацій на блозі у червні місяці

По-шосте, на лижі у Славське так і не вдалося з’їздити. Причина достатньо проста – відсутність вільного часу. На вихідні би поїхав, але ж свята. До речі, український «рамадан» скоро завершиться, а з ним, сподіваюся, прийде до Нас і весна. Щось та зима мене вже так дістала, що навіть не пригадую коли востаннє зі мною таке відбувалося.

По-сьоме, сни

Сняться, кожного дня щось нове, але розповідати про них точно не буду, а то до мене вже аж надто багато запитань.

А ще Вам, читачі блогу, скажу дуже цікаву річ. Не бійтеся бути відвертими, кажіть все як є і жити буде легше. Якщо ж колись щось не скажете, а це би хотіли, то потім все життя будете думати чому Ви це не зробили.

Ось такий сьогодні загадковий Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*