Про втому після лиж, відсутність снів та випадкову зустріч - Блог про Львів

Про втому після лиж, відсутність снів та випадкову зустріч

Втома

Неділя, вихідний, здається можна спати й спати, але ваш автор цього не робить. Навпаки, стараюся зайняти себе чимось корисним. Для прикладу, оновити блог щоб люди щось читали.

Тому, вже зараз ловіть нову порцію філософії від Воробуса.

Про що думаю на цей раз? Перш за все ваш покірний дуже втомлений і ця втома така приємна, адже вчора вдалося у черговий раз з’їздити на лижі. На цей раз вибір впав на Тростян, на якому вже не бував давно. Це вам не Буковель, де все рівно. Тут зберігається «дикість» трас. Наїздився досхочу, які і поспілкувався з багатьма людьми.

Раніше я цього не робив, більше мовчав. Тепер же все змінилося. Як каже одна моя подруга – «став щиріщим».

Звісно, ноги та руки зараз болять, але це все мине.

Сувеніри

Вже стало хорошою традицією привозити з місць де буваю щось цікаве. У Луцьку купив собі маску, у Славську магніти

Відсутність снів

Напевно вперше за кілька місяців мені не снилося нічого. Чому так можу лише здогадуватися. Поїхав на лижі, накатався досхочу, приїхав додому, поїв і просто «вирубався». Таке враження, що спав годин 40. Кажуть, якщо тобі вже нічого не сниться, то ти не живий. Цю тезу можу заперечити.

Також читайте:   Віддають кошенят у добрі руки, кому треба?

Нічого в цьому житті не буває просто так

Вкотре в цьому переконався, коли зустрів подругу, яку не бачив близько трьох років. Цього могло не бути якби я не пішов у супермаркет в який ніколи не ходжу, якби мене не зупинила бабця з проханням допомогти, якби не пішов через дорогу, якою не дуже люблю ходити.

Тому, якщо вам хтось трапляється на вашому життєвому шляху, пам’ятайте – це не просто так.

Дебют, який не відбувся

У ту ж п’ятницю нова команда Ігоря Воробуса «Майола» проводила черговий поєдинок у рамках бізнес-ліги. Дебют вашого покірного так і не відбувся. Зі старту вийшов інший воротар, який стояв добре й не було змісту щось змінювати. Тренуємося далі й чекаємо на свій шанс.

А ще сьогодні фінал тенісного турніру в Австралії. Між собою зіграють топ-тенісисти Новак Джокович та Рафаель Надаль. Обов’язково подивлюся на це шоу. Має бути цікаво.

Поїздка в Рівне

Наступного тижня Ігор Воробус разом з «Галицькою здобою» бере курс на Рівне – місто, де живе багато моїх знайомих. Приємно буде знову відвідати «бермуди». Тому, обов’язково читайте про це звіт.

Життя триває… Залишайтеся з нами..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*