Трилер між «Галицькою здобою» та «Максимусом» завершився перемогою «пекарів» - Блог про Львів

Трилер між «Галицькою здобою» та «Максимусом» завершився перемогою «пекарів»

Перемога пекарів

У 10-ому турі Гранд ліги Львова «Галицька здоба» зустрілася із принциповим суперником «Максимусом». Саме з цією командою «пекарі» минулого літа вели відчайдушну боротьбу за чемпіонство й лише в останньому турі таки його здобули.

Тримає зимовий чемпіонат і знову ці суперники ведуть боротьбу за пальму першості.

Звітний поєдинок розпочали краще «пекарі». З перших хвилин вони кинулися на ворота «Максимусу». Хороші нагоди відзначитися мали два Сергії Панасюк та Тригубець, але кіпер номінальних господарів Андрій Жезло був на місці.

Ближче до середини першого тайму суперник гру вирівняв. Зокрема, класний момент забити мав Ярослав Михалюньо, але у ворота не влучив.

Відповідь «Галицькою здоби» була результативною. Йшла 8-а хвилина першого тайму, коли Микола Богданов відпасував на Шафранського й Сергій хорошим ударом із середньої дистанції змусив капітулювати Андрія Жезла.

Не минуло дві хвилини як наша команда подвоїла рахунок у грі. Це Олександр Хлюбко «зняв павука» з дев’ятки воріт «Максимусу» – 2:0.

Суперник не хотів миритися з таким перебігом подій на майданчику й за мить граючий тренер Олег Галамага вийшов у футболці п’ятого польового гравця. Одразу ж «Максимус» міг забити, але спершу Ярослав Шуптар, а потім поперечина зіграли за «пекарів».

За рахунку – 2:0 команди й пішли на перерву.

Після неї команди влаштували вболівальникам справжній парад голів.

24 –а хвилина – Володимир Гриник після розіграшу п’ятого польового гравця скорочує рахунок до мінімуму – 2:1.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. СумДу 2:3 Енергія (відео)

27 хвилина – неузгодженістю дій захисту та воротаря нашої команди скористався Роман Васюта – 2:2.

Все треба розпочинати спочатку й почин своїх партнерів на тій же 27-й хвилині завершив граючий тренер «пекарів». «Галицька здоба» розвела м’яч у центральній частині майданчику, «шкіряного» підхопив Сергій Тригубець, пройшов і влучно пробив повз воротаря «Максимусу» – 3:2.

Суперник й на далі не хотів здаватися, знову поміняв воротаря на п’ятого польового гравця й насів всією командою на ворота «пекарів». Проте, Ярослав Шуптар стояв у воротах дуже впевнено, а наші гравці мали реальні шанси збільшити перевагу у рахунку, але за «Максимус» зіграла стійка.

В наступній атаці «червоно-жовті» сфолили шостий раз і реальну нагоду відзначитися мав Олег Галамага. Проте, граючий тренер суперника пробив вище.

Найцікавіше у протистоянні відбулося на останній хвилині. Коли табло палацу спорту «Галичина» почало відраховувати останні 60 секунд, «Максимус» рахунок зрівняв. Влучним ударом відзначився Віталій Патуляк.

Але, і це ще було не все. Наша команда зуміла проявити характер і вирвати перемогу. До завершення гри залишалося 35-ть секунд, коли індивідуальними діями відзначився Олег Панасюк, який пройшов по майданчику, обіграв гравця команди-суперника й влучно пробив.

Неймовірний матч, неймовірна перемога «Галицької здоби» – 4:3.

Склад «червоно-жовтих» у цій грі:

Шуптар, Жук, Богданов, Панасюк, Яцишин, Павлюх, Сивак, Лещишин, Хлюбко, Тригубець, Шафранський

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*