Волинські зірки вдруге поступились рівнянам - Блог про Львів

Волинські зірки вдруге поступились рівнянам

Матч зірок

5 січня відбувся матч-відповідь Кубку Виклику друзів, у якому зустрілись збірні зірок Волинської та Рівенської областей. Нагадаємо, що у першій грі, яка відбулась 3 січня у Рівному, перемогли зірки чемпіонату Рівненської області з рахунком 10:2. Тож, у волинських зірок був стимул взяти реванш. Тим більше, що тепер вони грали на рідному паркеті.

Бажання волинських футзалістів почало втілюватись у життя вже на початку гри, коли їм вдалось відкрити рахунок. Тим не менш, гості не знітились, і скоро вони змогли зрівняти цифри на табло спорткомплексу ТРЦ «Адреналін-Сіті». Але по грі було видно, що волиняни сповнені бажання взяти реванш, тому вони намагались і надалі шукати щастя у чужих воріт. І, врешті-решт, їм це вдалося – скоро у ворота гостей влетіли ще два голи. Тим не менш, гості залишили останнє слово у першому таймі за собою, забивши «гол у роздягальню». Таким чином, на перерву команди пішли за рахунку 3:2 на користь представників Волині.

Варто зазначити, що незважаючи на товариський статус гри, яка подавалась і як Матч зірок, і як поєдинок друзів, на паркеті обидві команди не прибирали ноги та подекуди не грали дуже емоційно. Тому, гра більше походила на вирішальну кубкову. І дійсно – обидві команди насправді боролись за символічний Кубок Виклику. Тому, стимул перемогти у них був.

У другому таймі гості з Рівненщини почали більше грати першим номером, адже вони розуміли, що перемога надасть їм можливість виграти символічну серію до двох перемог та заволодіти почесним кубком. Однак, зрівняти рахунок їм не вдавалося. Врешті-решт, це призвело до того, що гості вже у середині другого тайму пішли з п’ятим польовим. І цей хід приніс свої результати – рахунок став нічийним. А за кілька миттєвостей рівняни, вже граючи у рівних складах, змогли вийти вперед.

Також читайте:   Футзал. Кубок Львівщини-2012. Енергія 2:4 Газпром-Югра

Після цього вже волинянам настала черга відіграватись. Підопічні Юрія Павельчука почали теж переходити на гру вп’ятьох, але втілити штучну більшість їм не вдавалось. Натомість, гості теж грали з п’ятим, але для того, щоб вбити час. Зрештою, тактика гостей виявилась більш виграшною, і вони змогли виграти поєдинок з рахунком 4:3, а разом з ним – і серію до двох перемог, що дало гостям змогу заволодіти символічним Кубком викликом.

Після закінчення гри обидві збірні отримали кубки та медалі, а президенти Асоціації футзалу Волинськиї області та Асоціації футзалу Рівненської області – Руслан Корпош та Денис Пашкевич – висловили думку, що це – далеко не остання подібна зустріч. Окрім того, вони передали побажання керівникам усіх регіональних футзальних асоціацій створювати свої збірні зірок, а також передали символічний «челендж» Голові Комітету аматорського та масового футзалу АФУ, а також президенту Асоціації футзалу Житомирщини Вікторові Тарану.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*