Збірна зірок Рівненської області декласувала зірок Волині

Матч зірок у Рівне

Вчора на паркеті рівненського спорткомплексу ДЮСШ № 4 відбувся перший з двох запланованих Матчів зірок Рівненської та Волинської області.

Одразу зазначимо, що хоча поєдинок був товариським та особливо не афішувався у пресі, на трибунах зібрались місцеві любителі футзалу, які прийшли подивитись на гру місцевих зірок (хоча аншлагу, звісно, не було).

Окрім того, серед глядачів були і відомі особистості. Зокрема, президент «Кардинала-Рівне» Володимир Валявка, який перед грою вручив пам’ятні дипломи активістам Асоціації футзалу Рівненської області з нагоди 25-річчя українського футзалу. Окрім того, серед глядачів був і капітан «кардиналів» Олександр Басич.

Що стосується гри, то вже на її старті стало зрозуміло, що навряд чи гостям треба чекати якихось позитивів. Рівняни одразу взяли гру в свої руки та практично протягом усього першого тайму, який, до речі, так само як і другий, тривав у форматі 30 хвилин «брудного» часу, постійно створювали небезпеку біля чужих воріт. Хоча у гостей теж були моменти, але їх було не так багато, і вони не втілювались у голи. Натомість, у господарів майданчику все виходило і все вдавалось. Про що свідчить і рахунок за підсумками першої половини гри – 5:0 (!!!) на користь рівнян.

Також читайте:   Футзал. Тайм 4:7 Локомотив

В принципі, цьому є одне логічне пояснення. Річ у тім, що склад підопічних Дениса Пашкевича був однозначно сильнішим, перш за все, через те, що там грали колишні «кардинали» Віктор Чудля та Дмитро Ситник, які, звісно, мають досвід ігор в Екстра-лізі. Особливо варто відзначити Чудлю, який став справжнім головним болем для гостей.

У другому таймі картина гри практично не змінилась. Хіба що було актуальним питання: чи зможуть волинські футзалісти забити бодай би «гол престижу»? Півдопічним Юрія Павельчука таки вдалося забити. Більше того – вони зробили це двічі. Але і пропустили ще більше. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 10:2 на користь збірної зірок Рівненської області. І тепер зіркам Волинської області треба дуже постаратись, аби взяти реванш у своїх візаві вже на своєму майданчику. Нагадаємо, що матч-відповідь відбудеться 5 січня у Луцьку.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*