Чому люди брешуть один одному? - Блог про Львів

Чому люди брешуть один одному?

Обман

Цю публікацію попросив мене написати хороший приятель. Як вам сказати, не те що попросив, а просто запитав, чи міг би я написати пост на тему, чому люди так обманюють один одного?

Звісно, що автор блогу переважно не відмовляє своїм читачам у тому чи іншому проханні. Тому, вже зараз висловлю свою точку зору.

Отже, чому люди брешуть?

Причин є багато, але про них лише можу здогадуватися. Для прикладу, люди можуть брехати щоб показати що вони веселі, двіжові, все у них класно і так далі. А насправді ж правда може бути гіркою. У людини все погано, ніде вона не буває й так далі.

У голові в таких людей такі думки аби не почали тебе зараз жаліти.

Знайома нещодавно розповіла наступну історію. Живе вона у багатоповерхівці й часто чує як за стіною одна пара між собою свариться. Доходить до того, що чоловік може навіть прикласти руку до жінки. Наступного дня ця ж жінка виходить на вулицю, спілкується із сусідами і коли їй задають запитання як ви там живете, мирно у вас все, жінка відповідає що так.

Де тут логіка? Жінка боїться що про неї подумають сусіди. Коли цю ж жінку приперли до стіни й запитали і який прикол тобі жити з чоловіком з яким у тебе постійні конфлікти, жінка відповіла що у них сім’я, а що родичі скажуть і так далі. Гірка правда? Ще й як.

Не треба боятися змін. Навпаки, спілкування з людьми може вирішити цю проблему.

Також читайте:   Вакцинована й щаслива

Чи чоловік береш жінці, що був на роботі, а насправді пив півечко з пацанами. Ну, та скажи як є. Для чого брехати?

Злидні та війна

Знову ж таки, спілкувався з людиною яка зараз живе за межами нашої країни. Тема розмови була проста – чому люди брешуть та такі злі. Війна у країні зробила нас такими. Ніхто не має впевненості у завтрашньому дні, тому й брешуть один одному.

Лише б мене біда не чіпала. Саме за таким принципом діє наш народ.

Кризи відносин між людьми

Є безлади у дружніх відносинах, та навіть молоді люди не хочуть одружуватися чи виходити заміж. Чому? Знову ж таки фальш, брехня, невпевненість у майбутньому.

Ви думаєте вашого автора не кидали? Ще й як кидали. Інколи думаєш що людина нормальна, а насправді…

Як виявити брехню? Моя вам порада, читачі блогу, уважно прислухайтеся до слів людей. Якщо з часом ви зауважите брехню від тієї чи іншої людини, то у майбутньому можете собі уявити що буде далі.

Я дію за принципом – якщо людину я зловив тричі на брехні, то далі я вірити не буду. Хоча, по житті Воробус є дуже щирим. Мені часто казали, що я аж занадто інколи щирий.

Висновок цієї публікації простий – будьте щирими, говоріть правду й саме вона допоможе вам стати у житті ще кращим. Можливо й люди поруч зможуть вам у чомусь допомогти.

Тому, чоловіче, те, що там тебе обманює друг – це нормальні речі. Життя таке.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*