«Галицька здоба» на виїзді перемогла “Дунаївці-CRISPUS”

Галицька здоба

Вчора, 22 лютого, «Галицька здоба» провела черговий поєдинок. У рамках 7-ого туру Другої ліги України наша команда на виїзді зустрілася з “Дунаївці-CRISPUS”.

Цей поєдинок був дуже важливим для команди Романа Палідовича у турнірному плані. Перемога над суперником фактично виводила «пекарів» у наступний раунд змагань, а ось поразка могла поставити хрест на наших сподіваннях.

В Дунаївцях важко грати всім й «Галицька здоба» не стала виключенням.

Розпочали поєдинок команди без розвідки. Напевно через те, що в місцевий зал ДЮСШ маленький, то й одразу ж почали виникати моменти біля обидвох воріт.

Вже на 1-й хвилині «дунаївець» Денис Зачиковський небезпечно пробивав, але «кіпер» нашої команди Володимир Медвідь був на місці.

«Пекарі» відповіли на це голом. Йшла 3-а хвилина гри, коли Ярослав Писько знайшов пасом Яцишина й Назарій чудом ударом в кут відкрив рахунок у грі. Тут же Яцишин міг оформити дубль, але на цей раз за «Дунаївці» зіграв їхній воротар.

Через три хвилини після пропущеного голу господарі паркету таки відігралися. Після удару зі штрафного відзначився, згадуваний вище, Денис Зачиковський.

На деякий період часу «Дунаївці» заволоділи ініціативою й цілком могли розраховувати на другий гол. Могли забивати Денис Зачиковський та Андрій Савчук, але класно у рамці стояв Володимир Медвідь. Саме впевнені дія воротаря «пекарів» передалися й іншим гравцям нашої команди.

Моменти за моментом виникав біля воріт «Дунаївців» й колись мав відбутися гол у їхні ворота. Відбувся він на 12-й хвилині. На перший погляд із не важким ударом від Ярослава Писька воротар господарів впоратися так і не зумів. Згодом той же Писько зробив рахунок у грі – 3:1 на користь «Галицької здоби»

До слова, скучати глядачам, які у вечір п’ятниці зібралися у залі ДЮСШ не доводилося. З 13-ї хвилини «червоно-жовті» сиділи на сиділи на п’яти командних фолах, господарі тиснули на наші ворота, але у цей день «пекарі» помилок не допускалися.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:7 Ураган (відео)

Про арбітрів, Давно не бачив, щоб настільки грамотно й впевнено «люди у чорному» керували грою. Жодних претензій до бригади арбітрів й бути не може.

Повертаючись до гри зазначимо, що, ведучи у рахунку – 3:1, «Галицька здоба» таки пішла на перерву ведучи лише в один гол.

На 18-й хвилині захист нашої команди проспав Дениса Зачиковського й той оформив дубль, пробивши міг ніг Володимиру Медвідю.

Здавалося на нашу команду очікував важкий другий тайм, але цього не сталося. Вже у його дебюті Сергій Тригубець зробив рахунок – 4:2 на користь «пекарів».

Звичайно, «Дунаївці» кинули всі сили на те, щоб відігратися. Публіка гнала свою команду вперед, але Володимир Медвідь не дозволяв їм це зробити.

А на 27-й хвилині рахунок у грі став – 5:2 на користь «Галицької здоби». «Пекарям» вдалася зразкова контратака, яку після пасу Сергія Тригубця вдало завершив Ярослав Писько, оформивши, таким чином хет-трик.

Поки «Дунаївці» думали чи випускати п’ятого польового, наша команда знову забила. Автором голу став Олег Панасюк, «асистом» виступив Назар Яцишин.

Після того, як рахунок у грі став – 6:2, господарі паркету таки перейшли на гру з «воротарем-ганялою» й за мить заробили пенальті. Місце у воротах замість Володимира Медвідя зайняв Андрій Жук й не підвів.

Він не те що відбив шестиметровий, а й згодом став одним із героїв зустрічі, відбивши ще два десятиметрових й забивши гол у ворота «Дунаївців» через все поле – 7:2.

Єдине що вдалося господарям, так це забити ще один гол престижу.

7:3 – дуже важлива перемога «Галицької здоби», яка дозволила нашій команді обійти в турнірній таблиці «InterbetonBud-Rivne-112».

На даний момент у команди Романа Палідовича 10-ть залікових балів й третє місце в турнірній таблиці.

P.S. «Галицька здоба» висловлює подяку своїм вболівальникам, які, незважаючи на далеку дорогу, приїхали підтримати команду.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*