«Галицька здоба» розгромно поступилася «Володимиру»

Галицька здоба

У шостому турі Другої ліги України в гості до «Галицької здоби» завітав поточний лідер другої зони «Володимир» із Тиврева.

У другому турі змагань ці команди вже зустрічалися між собою й тоді впевнену перемогу здобули футзалісти з Вінничини – 10:3.

Забігаючи наперед зазначимо, що і цього разу підопічним Сергія Тригубця не вдалося уникнути розгрому. А все ж так добре починалося.

Команди розпочали гру без розвідки вже на 2-й хвилині гості повели у рахунку. Це Юрій Онищук ударом головою відкрив рахунок.

Відповідь нашої команди була миттєвою.

На 3-й хвилині класною передачею від Сергія Тригубця скористався Павло Миколюк, а на 4-й індивідуальними якостями відзначився Ярослав Писько, який вдало розвернувся й пробив повз воротаря «Володимира» – 2:1.

Здається нічого не віщувало біди й «червоно-жовті», гнані власними фанами вперед, продовжать вдалий почин. Але, це було не так.

На тій же 4-й хвилині Юрій Онищук та Владислав Васалатій, а на 6-й знову Юрій Онищук відправляють у шок як гравців, так і фанів «Галицької здоби».

Гру треба було рятувати й головний тренер «пекарів» Сергій Тригубець вдався до кардинальних рішень. Ярослав Шуптаря, в якого в цей вечір не пішла гра, замінили на Миколу Лещишина, який почав підключатися до атак нашої команди у ролі п’ятого польового.

Проте, й ця тактика не принесла необхідних дивідендів. Захист «Галицької здоби» тріщав по швах, команда сипалася на очах.

Як наслідок, наша команда до завершення першого тайму спромоглася лише на один гол від Ярослава Писька. Натомість у свої ми отримали ще чотири голи. У гостей відзначилися: Владислав Васалатій, Андрій Заводян, Юрій Онищук та Олександр Мунтян.

3:8 – після першого тайму на користь гостей. Фани «пекарів» на такий результат не розраховували аж ніяк.

Також читайте:   Екстра-ліга: яким буде формат Кубку ліги?

Після перерви малюнок гри на майданчику істотно не змінився. «Галицька здоба» відмовилася від гри у п’ять польових й намагалася змінити хід гри у рівних складах. «Володимир» грав переважно по рахунку. Тим не менше, цій команді вдалося відвантажити у ворота нашої команди ще чотири голи. Тричі відзначився Владислава Васалатія, ще один гол на свій рахунок записав Олексій Пивовар.

Щодо команди Романа Палідовича, то у другому таймі наші футзалісти виглядали краще, змогли забити три голи (Назар Яцишин та дубль Сергія Тригубця), але вже було пізно. Результат цієї гри було вирішено ще у першій 20-ти хвилинці.

Неозброєним оком помітно, що у нас є серйозні проблеми у захисті. 39-ть пропущених м’ячів після 6 матчів –дуже багато як для команди, яка хоче замахнутися на перемогу у змаганнях Другої ліги України.

«Володимир» переміг – 12:6 й з хорошим настроєм готується до наступних матчів.

У нашої команди справи кепські й навіть за таких обставин «пекарі» ще зберігають шанси вийти у наступний раунд змагань. Для цього у наступних двох матчах треба брати максимум очок й сподіватися, що рівненський «InterbetonBud-Rivne-112» втратить очки у своїх поєдинках.

Завдання у наших футзалістів не легке, але, тим не менше, віримо у команду, адже наш девіз – тільки перемога.

Користуючись нагодою ФК «Галицька здоба» дякує всім вболівальників, які вчора підтримували нашу команду з перших і до останніх хвилин. Це стосується не лише фанів «пекарів», а й керівництво та гравців МФК «Здвиг».

Склад «Галицької здоби» у вчорашній грі: Шуптар – Яцишин, Шафранський, Писько, Лещишин, Сивак, Миколюк, Богданов, Стефанків, Партика, Тригубець

P.S. «Галицька здоба» просить вболівальників з повагою відноситися до команд-гостей. Ми любимо спорт й за спорт без образ.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*