«Галицька здоба» сильніша за «Ен Джі Метал» - Блог про Львів

«Галицька здоба» сильніша за «Ен Джі Метал»

Яцишин

У палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) продовжуються змагання у Гранд лізі Львова.

Зокрема, сьогодні, 24 лютого, було зіграно поєдинки тринадцятого туру. «Галицькій здобі» у цей день протистояв дуже цікавий суперник «Ен Джі Метал».

Якщо суперник у цьому чемпіонаті особливих завдань вже не ставить, то наша команда на пару з «Бастіоном» бореться за чемпіонське звання. Не дивно, що з перших хвилин гри «пекарі» у буквальному сенсі цього слова «понеслися» на ворота «металістів».

Гра у першому таймі

Думка автора цих рядків, що наша команда у цьому чемпіонаті провела найкращий свій тайм. Футзалістам «Галицької здоби» вдавалося все: від атак до захисту власних володінь, плюс не підводила реалізація своїх моментів біля воріт суперника.

Як підсумок, у першій 15-ти хвилинці команда Романа Палідовича відвантажила у ворота «Ен Джі Метал» аж сім (!) голів без відповіді. Забиті голи на свій рахунок записали Олег Панасюк (дубль), Назар Яцишин, Сергій Шафранський, Сергій Тригубець (дубль) та Максим Павленко.

Провал у другому таймі

Так, рахунок у грі дозволив змінити воротаря. Замість Андрія Жука місце у рамці зайняв Ярослав Шуптар, але тут справа в іншому. Погано зіграла вся команда. Чомусь так часто трапляється у цьому сезоні, що наша команда провалює певний період часу в грі. Так сталося на початку другого тайму, коли гравці «Ен Джі Метал» забили два голи, потім ще два й, у підсумку, перемогли – 4:2 за голами після перерви.

Також читайте:   Весняний кубок Львівщини-2012: ЛДУВС виходить в 1/8 фіналу

Дебютний матч Максима Павленка у новому сезоні

Іменитий гравець нашої команди аж у 13-ому турі зимової першості сезону 2018/2019 років дебютував за «пекарів». І, до слова, дебютував він вдало, забивши гол.

300-й гол Сергія Тригубця

Мало хто знає, що сьогодні у нашій команді відбулася знакова подія. На 12-й хвилині першого тайму граючий тренер «пекарів» Сергій Іванович Тригубець забив свій 300-й гол за «Галицьку здобу» з чим ми його й вітаємо. Попереду нова межа, можливо у 500 голів?

Боротьба за чемпіонство

Головний конкурент «пекарів» «Бастіон» також здобув перемогу над «Максимусом» – 6:2 й дихає нам у спину. На даний момент «Галицька здоба» випереджає свого конкурента на одне залікове очко й наступного тижня ці команди зіграють між собою. Буде дуже цікавий матч, тому «Галицька здоба» потребує підтримки.

Подарунок на день народження

Сьогодні, 24 лютого, свій день народження святкує дружина президента компанії «Галицька здоба» – п. Олена. Тому, саме завдяки цій перемозі команда привітала леді з її святом.

Бажаємо радості, веселощів, достатку та міцного здоров’я Вам і всім рідним та близьким. А ще безліч посмішок, впевненості у завтрашньому дні, успіхів і величезного, неосяжного, щоденного та якісного жіночого щастя

Склад «Галицької здоби» у цій грі:

Жук, Шуптар, Яцишин, Шафранський, Павленко, Панасюк, Стефанків, Партика, Тригубець, Миколюк

Голи: Тригубець, 2, 12, 19, Панасюк, 3, 8, 26, Яцишин, 5, Шафранський, 8, Павленко, 11

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*