Незапланована втрата очок у матчі з АК «Старявою» - Блог про Львів

Незапланована втрата очок у матчі з АК «Старявою»

Нічия - 4:4

В 11-ому турі Гранд ліги Львова на «Галицьку здобу» очікував поєдинок проти міцного середняка цьогорічної першості АК «Старяви».

У першому колі змагань ці команди вже зустрічалися між собою й тоді перемога святкували «пекарі» із рахунком – 4:1.

Звітний поєдинок наша команда одразу ж розпочала із атак на ворота суперника. Вже на 2-й хвилині Микола Лещишин міг відкривати рахунок, але після його удару м’яч «поцілував» поперечину воріт «Старяви».

Суперник відповів хорошим моментом від Назарія Леха, але в цьому епізоді за «червоно-жовтих» зіграла стійка.

Ближче до середини першого тайму підопічні Юрія Хавера вирівняли гру й вже Олег Чурко перевірив на міцність стійку воріт нашої команди. У повітрі запахло смаженим, але за 2 хвилини Сергій Тригубець порадував вболівальників нашої команди коли фактично сам створив гол. Граючий тренер «пекарів» прийняв «шкіряного» біля штрафної команди-суперника, розвернувся й влучно пробив – 1:0.

Щоправда, радість гравців «Галицької здоби» була не тривалою, адже вже за хвилину Андрій Коваль вдало замкнув передачу своїх партнерів – 1:1.

Не встигли номінальні господарі як слід порадіти голу, як «пекарі» знову вийшли вперед. Це Назар Яцишин вдало вистрілив немов із гармати – 2:1.

А на 15-й хвилині «Галицька здоба» збільшила перевагу своєї команди до двох голів. Асистував автору забитого голу Павлові Миколюку Сергій Шафранський.

Саме за рахунку – 3:1 на користь нашої команди суперники й пішли на перерву.

Після відпочинку, у черговий раз в цьому сезоні, нашу команду ніби підмінили. «Галицька здоба» зупинилися на досягнутому й дозволила супернику диктувати свої умови на майданчику.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: стали відомі суперники «Продексіму» в Основному раунді

Спершу на 21-й хвилині гри помилки у воротах допустився Ярослав Шуптар, який не зміг зреагувати на удар від Юрія Кульматицького метрів із 13-ти.

А за хвилину у спірному епізоді вилучення заробив головний тренер «Галицької здоби» Сергій Тригубець. Можна зараз багато писати про те, чи дійсно воно було, але команда залишалася у меншості, яку через хвилину вдало розіграв суперник – 3:3.

Довелося все розпочинати спочатку. Щоправда, спершу наша команда могла пропустити й четвертий гол, але після удару Маркіяна Леська Ярослав Шуптар не підвів.

Кульмінація гри наступила ближче до завершення другої 15-ти хвилинки. Після серії нереалізованих моментів (могли забивати Олег Панасюк, Олександр Хлюбко та Назар Яцишин), нашій команді таки вдалося забити вчетверте.

Гол організували Павло Миколюк Сергій Шафранський. Перший вдало відпасував, а другий в один дотик пробив поміж ніг воротарю АК «Старяви».

Проте, останнє слово в цій грі було таки за підопічними Юрія Хавера. Намагаючись врятувати гру, суперник пішов у ва-банк випустивши п’ятого польового гравця й не прогадав. Через мить Андрій Коваль наважився на удар і не схибив.

4:4 – нічия, яка більше задовольнила суперника й аж ніяк не «Галицьку здобу».

Склад нашої команди в цій грі: Шуптар – Яцишин, Лещишин, Шафранський, Тригубець, Богданов, Панасюк, Сивак, Миколюк, Партика, Хлюбко, Загоруйко

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*