Олег Панчак: “Хочу вибороти місце в основному складі Галицької здоби” - Блог про Львів

Олег Панчак: “Хочу вибороти місце в основному складі Галицької здоби”

Олег Панчак

Цей футзаліст розпочинав кар’єру гравця у великому футболі, потім зацікавився футзалом, потрапив до складу «Галицької здоби», на деякий час залишив «пекарів», але повернувся щоб вибороти місце в основному складі нашої команди.

Знайомтеся, Олег Панчак – воротар «Галицької здоби».

– Олеже, як Ви потрапили до «Галицької здоби». За яких умов це сталося?

– Пам’ятаю це було взимку 2016 року. Мій друг Тарас Пелех, який тоді ще виступав в складі “пекарів”, сказав що поговорить за мене з тренером. Сергій Тригубець погодився, з того часу й розпочалась моя історія з «Галицькою здобою».

– Чи пам’ятаєте свій перший матч у складі «пекарів»?

– Якщо чесно, то не пам’ятаю. Більше запам’яталось перше тренування.

– Як Ви взагалі почали займатися футзалом?

На футзал в дитинстві затягнув мене друг Мар’ян Пелех . Але, у той період мене більше тягнуло до великого футболу, тому я на деякий час залишив футзал. Друге таке відродження в футзалі напевно почалось після того, як поступив в коледж. Був відбір в команду, вирішив спробувати, все вийшло. І, напевно, якби не тренер тієї команди Юсип М.М., я зараз би не виступав за “пекарів”. За це йому велика подяка.

– Які трофеї вдалося виграти разом із «Галицькою здобою»?

– Я не так багато виступав за “пекарів”, тому ще нічого не вигравав. Проте, вірю, що всі мої перемоги в складі «Галицької здоби» ще попереду. У нас дуже сильний колектив.

– Певний період часу ви не виступали за «пекарів», яка причина і чому повернулися до команди?

– Важко зараз сказати чому я тоді прийняв таке рішення, але пам’ятаю що не легко було поєднувати роботу і тренувальний процес. Саме по цій причині й перестав виступати в складі “пекарів”. Повернення відбулось завдяки моїй дівчині, вона бачила як я “сумую” за футзалом і заставила мене подзвонити Сергію Івановичу і попроситись на тренування (сміється). До слова, хочу подякувати тренеру за другий шанс.

Також читайте:   18 - це число. Вік не показник

– Зараз граєте переважно у турнірі «V9KY», як Вам рівень цього турніру?

– Рівень турніру дуже хороший. На нашу команду всі налаштовуються, по-особливому.

– Як вам гра нашої команди у Гранд лізі Львова та Другій лізі України?

– В Гранд лізі команда показує дуже хороший результат і крок за кроком йде до перемоги. Що стосується Другої Ліги України, то по грі ми не поступаємося жодному супернику. На мою думку, «пекарям» просто не вистачає досвіду виступів на такому рівні. Сподіваюся, всі перемоги нашої команди ще попереду. Плюс хочу вибороти місце в основі “пекарів”.

– Чим займаєтеся у буденному житті?

– Працюю в інтернеті, дуже люблю водити машину, тому часто підробляю на таксі. Також багато часу проводжу з дівчиною і друзями.

– Ваш девіз по житті?

– Мій девіз простий – насолоджуватись кожною хвилиною життя, адже ніколи не знаєш що чекає на тебе завтра.

– Сімейний стан, хобі?

– На даний момент ще не одружений, маю дівчину з якою вже досить довгий час разом. Хобі – футзал та футбол.

– Ваші побажання фанам «Галицької здоби»?

– Бажаю завжди вірити в команду навіть якщо сьогодні команда програла, адже після поразок завжди приходять великі перемоги. А ще я б побажав терпіння, тому що хороша команда не будується за короткий час.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*