Про дебют у складі “Майоли”, потепління та сім гривень - Блог про Львів

Про дебют у складі “Майоли”, потепління та сім гривень

Кіт

Черговий день настав, поки ще більшість людей спить спробую оновити наш ресурс під назвою * блог про Львів, життя Воробуса та інші приколи.

Само собою, що далі буде нова порція думок, філософії від вашого автора,

Про що думаю на цей раз?

Перш за все, вчора вдалося дебютувати за нову команду – «Майолу». Якщо чесно, то не думав, що вийду у старті, але коли прийшов у роздягальню, то почув слова тренера – п. Юрія Цибика щоб я готувався виходити.

Спершу були побоювання, але з початком гри прийшла впевненість і, як кажуть, пішло, поїхало. Погано, що наприкінці гри пропустив гол у ближній кут, але вже що є, те є. Буду намагатися зіграти на нуль вже у наступних поєдинках.

Після 9-ти зіграних поєдинків наша команда перебуває на першій сходинці в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 20-ть набраних очок. Як кажуть, далі буде…

Саме через цей пост хочу також подякувати одній хорошій людині за те, що налаштувала на гру. Вона мені казала що треба перемогти і піти на вихідні з хорошим настроєм. Після гри я їй подякував.

Також читайте:   DRYMBA.NET в гостях у Воробуса

Маршрутки по сім гривень.

Не можу стриматися щоб не написати декілька слів про це. Навіть скажу більше, ще сьогодні буде цілий пост про це. Там відбувалися ще ті казуси.

Потепління

Чого, а його ваш автор посеред зими не очікував та й відверто його не люблю. Якщо вже є зима, то нехай вона й буде далі. А то зараз сніг почне танути, на лижі буде їздити проблематично, невідомо як одягатися. Якщо ж буде весна, то нехай вже й буде.

Майбутні вибори

Вже зараз спілкуюся з людьми й вони мене вже починають діставати питаннями «а за кого ти будеш голосувати», «а чи будеш працювати на виборах», «а чи згоден що треба голосувати за того чи іншого кандидата». Як каже моя подруга, цитую: «брррр». Вже починає нудити.

Поки що ж іду снідати, качати прес, адже новий день лише розпочинається.

Залишайтеся з нами… Буде не менш цікаво.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*