Про травму коліна, бабака та Скрябіна

Бабак

Само собою, що без порції філософії від Воробуса не можу не обійтися. Таки вона буде сьогодні.

Про що думаю на цей раз? Ну, або як гарно сказати, чим чи ким живу?

По-перше, вчора ходив на легку пробіжку й відчув болі в коліні. Сподіваюся нічого серйозного, бо вже завтра треба грати у турнірі. Але, якщо чесно, то трохи переживаю за коліно. Давно я його не відчував і тут така травма на рівному місці. Завтра дасться чутися як буде воно себе поводити далі.

По-друге, Воробус знову завантажив себе роботою. Інколи я думаю про сон, відпочинок, але розумію, що якщо багато справ не зробив сьогодні, у цей же день, то робитиму це все протягом тижня. Краще таки робити все невід ходячи від каси.

По-третє, так бачу, що настав час зробити паузу у роботах й окультуритися. Як саме? Спробую сходити в театр, потім у кіно, можливо навіть у філармонію. Колись я це робив частіше, але із приходом зими щось вже й забув коли десь ходив.

Давно у планах є бажання відвідати театр Курбаса. Хоча, той же Опери та балету нічим не гірший.

Також читайте:   Масова хакерська атака в Україні

По-четверте, на днях минуло 4 роки від того часу, коли помер Кузьма Скрябін. Якщо чесно, то десь не вистачає цієї людини. Так, пісні його завжди житиму з нами, але ж нових жартів, нових композицій ми ніколи не дочекаємося.

Не знаю як наші читачі, а ваш автор теж такий по житті, що якщо до когось звикне, то потім довгий час не може забути цю людину.

По-п’яте, бабак.

Так, так, нещодавно будили цього чудо-звіра. Сказав він що весна буде пізньою. Вірити йому чи ні особиста справа кожного. Що означає пізньою? Бабак прогнозує прихід тепла десь в кінці квітня. Судячи по погоді, яку ми спостерігаємо зараз, можу зробити припущення, що тепло прийде ще у березні.

По-шосте, останній місяць зими.

Хто не зрозумів ще, то скажу, що він розпочався. Вже близько весна й треба думати про літню відпустку. Хоча, ще перед цим будуть вибори, Великдень і так далі.

Щось я занадто далеко забіг вперед. Пора йти на прогулянку. Все-таки, неділя – вихідний, а я сиджу за комп’ютером.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*