У Львові активізувалися “гопники” - Блог про Львів

У Львові активізувалися “гопники”

Гопники

У наступному пості розповім про активізацію так званих «гопників». Якщо чесно, то думав вони вже перевелися. Люд почав заробляти гроші й «шкаляти» вже не треба, але помилився.

За останні два тижні у вашого автора просили на вулиці гроші разів зо п’ять. Відбувалося це або дуже рано або дуже пізно.

Знаю, наші читачі одразу ж зададуть питання, а чому Воробусу не спиться й він тиняється вулицями? Не те що десь «бухаю», а повертаюся додому з цікавих подій або ж зранку кудись їду.

Як саме відбувається «шкаляння» грошей. Їхав якось ваш автор у гори. О 5 годині ранку мав бути в іншому кінці міста. Таксі брати не хотів, то ж вирішив перейтися пішки. Само собою, що, їдучи у поїздку, взяв із собою певну кількість грошей.

Взяв навушники, йду собі по проспекті Шевченка, аж раптом мені хтось стукає по плечах. Знімаю навушники, переді мною стоять два молодих чоловіки й одразу ж питання: «маєш 50-ть гривень, бо нема чим добратися додому». Я одразу ж зрозумів, що грошей давати їм не треба, адже як тільки я б витяг гаманець можна було би отримати по голові.

Зробив простіше, сказав що сам йду з дискотеки й на «нулю». За мить так званих «гопників» здуло.

Також читайте:   Про нічию з "Транспортними Технологіями", нові виклики та чому я не шукаю в людях негатив

Наступний раз такі люди мене вже зустріли близько 12 години ночі коли повертався додому з футболу. Йду сонний, думаю якби то швидко добратися до теплого ліжечка й знову підозрілі люди. На цей раз їм не вистачає 12-ть гривень на маршруту. Одразу ж запитав на яку маршруту в 12 годині ночі. Таксі треба викликати.

Вони так глянули на мене й пішли собі далі.

У чому суть цих «гопників». Зрозуміло, що у байки з нестачею грошей не вірю. Одягнуті ці люди нормально і я дійсно знаю кому ці гроші треба або ж ні. Тут все набагато простіше. Народ шукає «лохів», які б дали їм гроші й згодом за ці кошти народ пив пиво, курив сигарети й так далі.

Агресивністю «гопники» не відзначалися, але може бути усіляке. У жодному разі не треба показувати цим людям, що ви маєте з собою певну суму коштів. Знаю випадок, коли мій знайомий лише показав гаманець як одразу ж отримав удар по голові.

Люди зараз злі, в країні триває війна, ціни ростуть, тому від них можна очікувати все що завгодно.

Бережіть себе, будьте пильними й при можливості не ходіть самі по безлюдних вулицях.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*