Друга ліга України. «Галицька здоба» розгромила ужгородську «Медею» + післямова - Блог про Львів

Друга ліга України. «Галицька здоба» розгромила ужгородську «Медею» + післямова

Медея

8 березня, у місті Ужгород «Галицька здоба» провела перший поєдинок 1/8 фіналу Другої ліги. Суперником нашої команди у цьому протистоянні виступала місцева команда «Медея», яка у своїй групі, як і «пекарі», зайняла друге місце.

Розпочали цей поєдинок команди спокійно. Як господарі майданчика, так і «червоно-жовті», подій не форсували, ніби приглядаючись один до одного.

Хоча, першими забити таки могли гравці «Медеї». Йшла 5-а хвилина гри, коли Едгард Русин наважився на удар, але за «пекарів» у цьому епізоді зіграла стійка. Ще через хвилину вже Володимир Медвідь був на висоті, коли вбивчий момент мав В’ячеслав Куцик.

Відсидівшись в обороні, «Галицька здоба» відповіла голом. Це Ярослав Писько підхопив «шкіряного» у центрі майданчику, обіграв двох гравців команди-суперника й невідпорно пробив – 0:1.

Не встигло табло «Карпати Спорт Арени» відрахувати хвилину, як Славік оформив дубль. Чимось цей гол нагадав перший. Ті ж індивідуальні дії й невідпорний удар з яким воротар «Медеї» справитися так і не зумів. До речі, після другого пропущеного голу місце у воротах господарів зайняв польовий гравець. Причина – травма стража воріт.

Після другого пропущеного голу команда Івана Ковача не опустила руки й робила спроби відігратися, але Володимир Медвідь грав дуже впевнено.

Рівною гра була до 17-ї хвилини, коли свій дебютний гол за «пекарів» забив Олександр Махинька – 0:3. Та ж 17-а хвилина і Ярослав Писько знову завдяки індивідуальним діям робить рахунок – 0:4.

А ще через хвилину Назар Яцишин після розіграшу вільного удару зробив рахунок – 0:5 на користь нашої команди. «Галицькій здобі» вдавалося у цьому поєдинку фактично все. І навіть пропущений гол до перерви (відзначився Едгард Русин) на засмутив нашу команду.

Після відпочинку головний тренер нашої команди Сергій Тригубець вирішив змінити воротаря. Місце у воротах зайняв Ярослава Шуптар, який вже на початку другої 20-ти хвилинки двічі врятував «Галицьку здобу» від пропущених голів.

Рівно 5-ть хвилин краще грали господарі майданчику аж до поки Ярослав Писько не оформив покер – 1:6.

Звичайно, що рахунок у грі дозволяв експериментувати, тому не дивно, що тренер нашої команди почав частіше залучати до гри футзалістів, які мають не так багато ігрового часу якби вони цього хотіли. Це стосується Назара Петрицького, Данила Сивака.

Також читайте:   Студентська збірна України з футзалу - чемпіони світу

До слова, приємно, що Данило зумів відзначитися в цій грі. Гол вийшов дещо курйозним. Олег Партика пробив по воротах і м’яч фактично влучив у гравця нашої команди.

До завершення гри «Медея» зуміла відзначитися ще двічі, на що «Галицька здоба» відповіла ще трьома голами. Відзначилися Сергій Тригубець, згадуваний вище, Олег Партика та Ярослав Писько, який, у підсумку, записав на свій рахунок пента-трик.

10:4 – більше чим впевнена перемога «Галицької здоби», яка фактично забезпечила нашій команді вихід у наступний раунд змагань.

Склад «пекарів» у грі проти «Медеї»: Медвідь, Шуптар, Сивак, Махинька, Петрицький, Яцишин, Тригубець, Партика, Писько

P.S. «Галицька здоба» висловлює подяку своїм фанам, які, незважаючи на далеку дорогу, приїхали підтримати улюблену команду.
Після гри, яка завершилася перемогою “пекарів” – 10:4, представники команд поділилися враженнями від гри:

Іван Ковач, президент команди «Медея»

У першу чергу дякую супернику за хорошу гру. Ми старалися як могли, але розуміли що ми не футзалісти, адже граємо переважно у великий футбол. Плюс багато гравців не відпустили на цю гру.

Футзал для нас більше як підтримка ігрової форми у період міжсезоння. Незважаючи на це, реалізуй у першому таймі свої моменти, десь могли б зачепитися за позитивний для нас результат. Будемо працювати над помилками.

Змагання Другої ліги України мені сподобалися, тут є в кого повчитися азів футзалу. Обов’язково братимемо участь у цих змаганнях наступного сезону.

Сергій Тригубець, головний тренер команди «Галицька здоба»

Дякую хлопцям за самовіддачу у цій грі. До Ужгорода нас приїхало мало, але ми були одним колективом, плюс палка підтримка фанів допомогла здобути таку бажану перемогу. Рухаємося далі.

Щодо суперника, то він сподобався. «Медея» – цікава команда. Помітно, що вони грають більше великий футбол ніж футзал, але, тим не менше, бажання перемагати у них велике. Бажаю їм успіху.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*