«Галицька здоба» вийшла у плей-оф Другої ліги України (відео)

Галицька здоба у плей-оф

Вчора, 1 березня, «Галицька здоба» провела черговий поєдинок Другої ліги України.

У рамках восьмого, завершального туру наша команда зустрілася на своєму майданчику з луцьким «Любартом».

Ця гра була дуже важливою для команди Романа Палідовича, адже напередодні рівненський «InterbetonBud-Rivne-112 » сенсаційно обіграв лідера другої зони «Володимир» із Тиврева. Тому, у цій грі «пекарям» була потрібна лише перемога.

Забігаючи наперед, зазначимо, що нашій команді таки вдалося здобути необхідний результат й пройти у наступний раунд змагань.

Та, про все, по-порядку.

Пам’ятний приз тренеру

Як відомо, у 13-ому турі Гранд ліги Львова проти «Ен Джі Металу» головний тренер «Галицької здоби» Сергій Тригубець забив трьохсотий гол у складі «пекарів». Саме тому, перед грою проти «Любарта» Івановичу було вручено пам’ятний приз. Згодом граючий тренер віддячить вболівальникам (велика подяка за несамовиту підтримку) за презент забитим голом.

Класна гра у виконанні наших футзалістів

Як і у грі проти «Ен Джі Металу» у чемпіонаті Львова, в цьому поєдинку «пекарі» виглядали дуже пристойно. Вже у дебюті завдяки голу від Назара Яцишина ми швидко повели у рахунку, мали безліч нагод щоб забити ще й фактично не давали супернику жодних шансів на здобуття позитивного результату. Та й воротар «пекарів» Ярослав Шуптар, який знову повернувся в основний склад, виглядав дуже пристойно.

Також читайте:   В суботу на "Південному" буде жарко (Сокіл проти Нових імен)

Логічно, що якщо створювати багато моментів, то голи необмінно будуть. Так сталося на 12-й хвилині, коли зусилля своїх партнерів завершив Сергій Шафранський.

Нервовий початок другого тайму

Вже у його дебюті гравець «Любарту» Роман Козачок скоротив відставання своєї команди до одного голу й у повітрі запахло «смаженим». На «пекарів» тиснув результат й саме через це наші футзалісти якомога швидше намагалися забити третій м’яч. Цілих десять хвилин вони не могли це зробити й лише на 33-й хвилині Назар Яцишин ударом в дальній кут зробив рахунок – 3:1 на користь своєї команди.

«Любарт» робив спроби відігратися, пробував випускати п’ятого польового гравця, але забили вони свій другий гол у грі лише після того, як рекордсмен клубу, згадуваний вище, Сергій Тригубець зробив рахунок – 4:1 на користь свої команди, вдало пробивши із-за меж штрафної.

4:2 – перемога «Галицької здоби», яка дозволила нашій команді із 2 місця вийти в 1/8 серії плей-оф. Хто стане суперником «пекарів» на цій стадії змагань дізнаємося вже 5 березня.

До слова, «Любарт» став єдиним суперником, якого «пекарі» зуміли обіграти як вдома, так і на виїзді.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*