«Галицька здоба» здобула вольову перемогу над «Торнадо»

Галицька здоба перемогла

У палаці спорту «Динамо» (вул. Вітовського, 51) продовжуються змагання у всеукраїнському турнірі «V9KY».

Зокрема, у неділю, 3 березня, «Галицька здоба» зіграла свій черговий поєдинок. Після поразки в минулому турі від «Львівських Резервів», на цей раз підопічним Сергія Тригубця довелося схрестити зброю з «Торнадо».

Розпочала цей поєдинок краще наша команда. Вже у дебюті, на 6-й хвилині Богдан Стефанків відкрив рахунок у грі й здавалося, що «пекарі» будуть лише розвивати свій успіх. Проте, гравці «Торнадо» не хотіли виступати хлопчиками для биття й поступово вирівняли гру.

Як наслідок, до завершення першої 20-ти хвилинки Микола Гузєєв зумів оформити хет-трик, тим самим шокувавши молодих гравців нашої команди. Найцікавіше, що головний тренер «Галицької здоби» Сергій Тригубець поводив себе спокійно.

У перерві він провів профілактичну бесіду, після якої гравці «Галицької здоби» заграли значно краще. Команда видозмінилася й зуміла здійснити камбек. Героями зустрічі стали Данило Сивак та Микита Єлфімов, які записали на свої рахунки дублі.

Також читайте:   ФК Карпати підняв ціни на квитки

Найцікавіше, що голи влітали у ворота «Торнадо» на будь-який смак. Так, Данило Сивак забивав, по черзі обігруючи гравців команди-суперника один в один. Також запам’ятався гол Єлфімова. Микита розрядив вистрелив немов із гармати.

Щодо суперника, то гравці «Торнадо» також не використали низку моментів аби зачепитися принаймні за нічию. Проте, воротар «пекарів» Олег Панчак другий тайм цієї гри відстояв фактично без помилок. Єдине що вдалося супернику, так це під кінець гри підсолодити гіркоту поразки.

У підсумку, 5-4 – вольова перемога «Галицької здоби», яка дозволила нашій команді принаймні на тиждень, але вийти в лідери змагань «V9KY». На даний момент в активі «червоно-жовтих» 26-ть залікових очок.

Склад нашої команди у грі проти «Торнадо»: Панчак – Стефанків, Петрицький, Єлфімов, Чекаленко, Сивак

Наступний поєдинок «Галицька здоба» проведе в неділю, 10 березня. У рамках 12-ого туру команда Романа Палідовича зустрінеться з «Dreamteam».

Початок гри о 13 годині 10 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*