Калейдоскоп Воробуса або як стрімко біжить час - Блог про Львів

Калейдоскоп Воробуса або як стрімко біжить час

Крутитися треба

Швидко летить час. Не встигаєш подумати що розпочався черговий робочий тиждень, як вже він завершується.

Тому, вже зараз отримуйте чергову порцію філософії від мене.

Про що думаю на цей раз?

Перш за все про вибори. Зараз вся увага до них. Якщо чесно, то вже сам не радий що зв’язався з виборчою комісією. Так, до плюсів відніс би знайомства з новими людьми, а ось до мінусів завантаженість на виборчій дільниці. На моїй пам’яті ще не було такого, щоб люди так не могли організуватися. Після завершення волевиявлення розповім детальніше. Поки що лише спостерігаю.

Сам по причині виборів у мене зірвалася поїздка у місто Суми й, можливо, в Івано-Франківськ. У місті на Сході України вже завтра «Галицька здоба» зіграє матч-відповідь 1/4 фіналу проти місцевої команди. Шкода, що не вдасться відвідати чергове для себе місто, але хороший приятель пообіцяв неодмінно проведе екскурсію Сумами в інший день.

Поки що ж очікую на перемогу «пекарів» й на виступ команди у фіналі чотирьох, який цілком реально може відбутися у місті Лева. Принаймні, вже зараз про це активно говорять.

Головним конкурентом Львова може стати Харків, де давно не було футзалу.

Якщо таки дадуть місце проведення місту на Слобожанщині й «Галицька здоба» потрапить у фінал чотирьох, то неодмінно очікуйте звіти про пригоди Ігоря Воробуса в Харкові. 12-14 квітня – хороша дата.

Також читайте:   Чи повернеться ще тепло?

Виступи за «Майолу»

Як це не прикро звучить, але я граю в цій команді мало й цілком реально, що доведеться змінювати команду. Все-таки, вашому автореві не 20 років, а майже 32 й хочеться грати постійно. В кінці сезону вирішу що робити далі.

Воробус у віртуальному світі

Все частіше люди кажуть мені, що я живу в якомусь своєму світі. Є світ реальних людей, є віртуальних, а я десь посередині. Чому так? Напевно через надмірну зайнятість. Живу за принципом – хочу бути усюди як і встигнути і тут, і там , і там. Буває виходжу з дому 8 годину ранку й думаю як повернутися додому до півночі.

Незабаром літо й вашого автора й взагалі буде важко зловити. Планую багато подорожувати. Куди саме? Нехай це залишиться поки що у секреті. Це стосується як України, так і іноземних гір.

Лижний сезон

Як ви думаєте, читачі блогу, завершив лижний сезон Воробус? Спробуйте здогадатися. Думаю, що, напевно, ще ні.

Життя триває, а з ним і пригоди. Залишайтеся з нами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*