Про фінальну гру в “Gold Business League”, вибори та пісню О.Е. “Ніколи”

Життя як шахи

Завершується черговий робочий тиждень, а з ним і у вашого автора прийшли в голову думки. Як наші читачі зрозуміли, вже зараз отримуйте нову порцію філософії від Воробуса.

Про що думаю на цей раз?

У першу чергу, сьогодні у палаці спорту «Галичина» на команду, за яку виступає ваш автор, «Майолу» очікує вирішальний поєдинок за чемпіонство. Свого основного конкурента «Benteler» ми випереджаємо на два бали, то ж «рубка» буде ще та. Здалося би перемогти у «Gold Business League». Тому, буду робити все можливе й неможливе щоб долучитися до загальної перемоги нашої команди.

Приходьте вболівати за нас сьогодні, 22 березня. Початок о 20 годині 50 хвилин.

Вибори

Вже писав у минулих постах, що, як і у минулі роки, буду брати участь у виборах президента-2019. Не знаю як там я працював колись, а цього разу чує моє серце буде весело. Наперед нічого писати не буду, але приколи розпочалися вже зараз. Зокрема, вчора роздавав запрошення й кількість дідусів вже підсіли на вуха. Як кажуть, далі буде…

Поїздка в Суми

Вже у ролі прес-аташе мав їхати з футзальною командою «Галицька здоба» у місто на Сході України, але саме через задіяність у виборах не зможу це зробити. Прикро, але нічого не вдієш. Сподіваюся вже на фіналі чотирьох буду надолужувати. До речі, є велика ймовірність того, що він може відбутися у місті Лева. Найголовніше, щоб «Галицька здоба» туди потрапила.

Також читайте:   Підсумки публікацій на блозі у квітні місяці

Про плинність часу

Якщо чесно, то трохи в шоці від того, що час летить так швидко. Ще десь недавно був грудець місяць, а вже скоро буде квітень, свято Великодня й так далі. Старіє й Воробус.

Чому не треба бути добрим

Спілкуюся з багатьма людьми й розумію, що ця доброта ні до чого доброго не приведе. Краще таки бути скромним, спілкуватися з обмеженою кількістю людей і жити буде легше.
Буде настрій та бажання колись більше розповім про це в окремому пості.

Гори й Воробус

Якщо чесно, то скучив за горами. Хочеться вже організуватися у похід з наметами, вимкнути всі засоби зв’язку, посмажити шашлик, поспівати пісень біля вогню й так далі. Не знаю чи це вдасться зробити до Великодня, але опісля це зроблю в обов’язковому порядку.

Життя триває, а з ним і будуть з’являтися нові пости на блозі, що зараз читаєте. Можливо зараз пишу не так багато як колись, але все ж пишу.

Залишайтеся з нами!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 22.03.2019 пише:

    Все ніяк не можу зрозуміти чому футзальні команди називають іменем їх спонсора.
    Ну само собою, що спонсор хоче робити собі рекламу, але коли команда називається так само як соняшникова олія, це як на мене вже конкретно попахує маразмом.
    Складається враження, що замість того щоб гравці об’єднувались в команду і шукали спонсорів – спонсор створює команду і шукає гравців. Я далеко не спортсмен і точно не футболіст, але мені чомусь здається що з точки зору командного духу і мотивації, грати за олію чи булки це якесь западло.
    Цікаво було б послухати когось хто в темі чому так відбувається.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*